Sistem nou de newsletter

După cum povesteam și aici, am trecut înapoi la GetResponse pentru gestionarea soluției de email newsletter. V-am adăugat eu pe toți cei care erau abonați înainte prin modulul JetPack de la WordPress. Urmează să văd dacă mai găsesc baza de date veche cu adrese de email. Dacă nu, asta e :) Poate voi avea norocul să vă abonați din nou la newsletter-ul meu cumva, cândva :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

45 de comentarii la „Sistem nou de newsletter”

 1. Am ajuns la concluzia ca abonarea prin email nu mai e la moda. Fata de acum cativa ani e mult mai mica. Jetpack e suficient, dublat eventual de Feedburner pt cei care vor un email pe zi.

  Răspunde
 2. Baga FeedPress. Am trecut si eu la el. E suficient pt blogeri care nu fac campanii de marketing. Cred ca merge si Feedburner bine merci, dar au fost prea multe zvonuri. Hai cu Genesis, s-a lansat 2.2!

  Răspunde
 3. Incearca si Feedblitz, ai perioada de proba. Are niste RSS to email extrem de customizabile. E doar chestia aia cu subscrierea prin yahoo email care ar trebui clarificata.

  Răspunde
 4. Nu pot sa schimb traducerea, e facută de ei. Despre Schema vs. Genesis – le-am experimentat pe amandoua pe blog. Cred ca voi trece la Genesis, am văzut că indexeaza mai bine paginile blogului.

  Răspunde
  • Si eu cred ca voi trece la Genesis inapoi. Mai ales ca pluginul de Enews extended merge brici cu GetResponse. Mai tii minte cum faci la Eleven 40 sa se vada post excerpts ca pe un blog normal? Ca nu mai stiu :)

   Răspunde
 5. Ai avut timp sa studiezi rata de deschidere la newsletter? Merita Getresponse? Mad Mimi iti poate inchide contul daca ai un link afiliat in el, e discutabila afacerea. Mai rămâne FeedBlitz, dar am vazut ca sunt erori la subscrierea cu yahoo email.

  Răspunde
  • Pai nu știu ce se va alege se acel serviciu pana la urma. Un sistem complet de email marketing e mai bun. Te ajuta sa-ti construiește listele proprii mai ușor, are autorespondere, are statistici calumea etc.

   Răspunde
 6. Si ulterior cei 15 euro se trag luna de luna automat sau trebuie sa aprobi tu? Ma gandeam sa trec la Getresponse, dar ai un articol mai vechi ca inchide conturile.

  Răspunde
  • Nu m-a nemulțumit neapărat ceva. Se mai plângea lumea că nu vrea să primească articolele în timp real (dacă scriu 5 articole = 5 mailuri). Plus că Jetpack nu e chiar o soluție profi de email management (nu pot să văd open rate, ctr etc.)

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.