Și acum ce facem?

Acum că ne-am lămurit că unii sunt doar interesați de ce, cine și cum și-a pus un steag pe Facebook când la bază stau niște oameni morți (sincer, vă felicit că puteți fi atât de direcți și lipsiți de scrupule când mor oameni – puțini pot să-și pună problema unui câcat de status pe Facebook când niște suflete de români, francezi, tunisieni etc. au pierit și au lăsat în urma lor familii, prieteni și copii), hai să vedem ce se întâmplă mai departe.

Vă apreciez că sunteți atât de tari. Nu am nimic cu voi. Sunteți doar tari pe Facebook și unii vă mai dau și like sau share. Pentru că sunteți tari. Tari. Și tare ”deștepți”. Dacă vă murea mama de cancer voi erați ăia care scria un status siropos și plin de emoție care aștepta like-uri și comentarii de condoleanțe. Că, p**a mea, tuturor ne moare cineva drag la un moment dat din diverse.

Atunci e tragedie. Dar tragedia voastră nu se compară cu tragedia altora. Nu. Voi nu aveți treabă. Sunteți inteligenții de pe Facebook care își permit să comenteze acid un câcat de steag în detrimentul unei vieți de om. Vă apreciez că sunteți atât de ”tari” și ”deștepți” ca să priviți moartea unor oameni ca pe o statistică, ca pe o cifră. Sper că vă simțiți bine în pielea voastră când veți vedea copii de 3 ani fără părinți.

Și sper că sunteți atât de tari încât să nu vă ștergeți statusurile de pe Facebook așa cum a făcut Ozana Barabancea, care, apropo, a apărut la TV în seara asta ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Veți fi dârzi și vă veți suține punctul de vedere. Că vreți să fiți ”cool”.

Oameni buni, atâta vreme cât mor oameni ecuația nu e atât de simplă. Că sunt sau nu reptilienii și masonii la mijloc. Revizuiți un pic ce vorbiți. Dacă pentru voi e important doar un câcat de steag pus sau nu la profil în condițiile în care au murit oameni, dați-mi voie să vă zic că vă meritați soarta de câcat pe care o aveți. Și sigur aveți o soartă de câcat de ați dat curs la tâmpenii de genul ăsta. Suntenți infantili.

Pentru că, imaginați-vă, că v-a murit mama, bă. V-a murit soția, bă. V-a murit copilul, bă. În #colectiv au murit oameni, bă! În Paris au murit oameni, bă! Oameni, bă prostule, la fel ca și tine care respiră, mănâncă și se cacă, bă! Oameni care aveau toată viața înainte, bă! O arzi inteligent că așa e moda? Știi tu o teorie a conspirației care rade tot? Foarte bine. Fii deștept și nu fă nimic cu inteligența ta. Vei rămâne un veșnic nemulțumit care nu face nimic. Și care prin statusurile de câcat pe care le pui vei semnaliza că ești prost. Dacă tăceai, filozov în plm rămâneai. Îți bați joc!

Îți bați joc de vieți omenești! Și prin ceea ce postezi arăți că ești o brută cu chip de om care are cont de Facebook. Ce e atât de greu să înțelegi?! Că au murit oameni. Oameni ca și tine. Dacă ești prost gândește atât. Dacă ai fi fost mort într-un asemenea atentat dar ai fi avut posibilitatea să dai un singur share, un sigur like, un singur comentariu, la fel l-ai fi scris?

Dacă răspunsul tău e DA, înseamnă că meriți să faci parte din selecția naturală. În rest, cu ce te ocupi? Ce mai zici? Cu ce aduci activ un pustiu de bine societății pe care o critici cu fiecare ocazie?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Și acum ce facem?”

 1. Cam mult “căcat” în compunerile matale. Ai grijă pe unde calci, nu mai zic la cum scrii, că n-are rost…

  Răspunde
 2. Postarea ta a fost mai buna decat cafeaua de dimineata, mai buna decat cafeaua de luni dimineata chiar.. M-am trezit murmurand de parca imi citeam gandurile printre randurile scrise de tine.. Si nu am putut sa nu trimit un mail colegilor mei de la job, multi la numar, care in asteptarea unui salariu grasut, ingroasa postarile cu filosofiile lor de doi bani, de la formarea guvernului, la legi martiale, la cum ar face ei, la cum ar fi dat ei gol daca erau pe stadion, la cum ar fi reformat totul, orice, in toate modurile..
  Din pacate, mai mult de atat nu vor putea. Raman in aceasta supa mediocra, pentru ca asta le stabilizeaza glicemia intelectuala.

  Răspunde
 3. Draga Gabriel, asa cum spui zilnic mor oameni din diferite motive. Ne-am unit cumva spre exemplu sa spunem nu la Codex Alimentarius? Nici pe departe! Vrei nu vrei, pentru astia care ne conduc la nivel de stat, la nivel mondial mai ales suntem simple cifre. Nu inteleg cum s-a creat razboiul asta intre cei care au sau nu steag pus, sau intre cei care au sau nu status, intre cei care au taguit si hashtaguit, intre cei care au iesit sau nu in strada. Trebuie sa intelegi ca nu toti oamenii sunt la fel, unii nu vor sa arate sensibilitate, ca le pasa pentru ca nu le sta in caracter, se considera oameni puternici, insa noaptea plang inainte de culcare. Crede-ma stiu o groaza care arunca vorbe nasoale si apoi le pare rau, dar niciodata nu o spun, considerand un semn de slabiciune daca isi recunosc vina sau daca arata sensibilitate. Numai daca esti cretin poti considera ca fiecare om este independent si are drumul lui in viata, si nimic nu te poate afecta din ce se intampla in afara universului propriu. Poate ca nu te va afecta acum, si nu in mod direct, dar daca ai copii, mai poti fi increzator ca pe ei nu-i va afecta si implicit pe tine? Problema noastra este ca nu vedem pe termen lung. Alta problema ca nu invatam nimic din trecut! La revolutie au murit mai multi oameni, si cum aratam noi ca ne pasa? Sau aia nu mai conteaza, traim in prezent. Daca ne pasa doar de cei pe care ii vedem azi la tv inseamna ca este o manipulare ordinara, o chestiune de moment, dupa care revenim la vietile noastre.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.