Cum îți dai seama cine urmează să plece la testul sub presiune?

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

De MasterChef e vorba. Poate greșesc, dar am observat că persoana care urmează să plece în urma testului sub presiune are în urma montajului mai puține momente în care vorbește despre cum s-a simțit în timpul probei, ce părere are legat de ieșirea ei din concurs etc. În rest, voi cine credeți că va câștiga MasterChef anul ăsta? Liviu? Florin? Iulian?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Cum îți dai seama cine urmează să plece la testul sub presiune?”

  1. Ai vrut sa zici Andrei, ca Iulian a parasit concursul inca de saptamana trecuta. Eu cred ca Andrei are cele mai multe sanse dar nu se stie niciodata cine clacheaza pentru ca de exemplu nu ma asteptam sa iese acum Claudiu. Vor conta mult probele si cum se va descurca fiecare pe moment. Iti dai seama ca daca in finala va intra spre exemplu Liviu si Andrei, iar ca proba va fi un desert, Liviu nu va avea nicio sansa.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend