MasterChef Romania

Cum îți dai seama cine urmează să plece la testul sub presiune?

De MasterChef e vorba. Poate greșesc, dar am observat că persoana care urmează să plece în urma testului sub presiune are în urma montajului mai puține momente în care vorbește despre cum s-a simțit în timpul probei, ce părere are legat de ieșirea ei din concurs etc. În rest, voi cine credeți că va câștiga MasterChef anul ăsta? Liviu? Florin? Iulian?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Iulian

    Reply Reply 19/11/2015

    Ai vrut sa zici Andrei, ca Iulian a parasit concursul inca de saptamana trecuta. Eu cred ca Andrei are cele mai multe sanse dar nu se stie niciodata cine clacheaza pentru ca de exemplu nu ma asteptam sa iese acum Claudiu. Vor conta mult probele si cum se va descurca fiecare pe moment. Iti dai seama ca daca in finala va intra spre exemplu Liviu si Andrei, iar ca proba va fi un desert, Liviu nu va avea nicio sansa.

Leave A Response

* Denotes Required Field