Și aBeauty Clinique se alătură acțiunii România vrea autostrăzi și oprește activitatea 15 minute pe 15 martie

aBeauty Clinique, cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă din România, a decis oprirea activității celor 6 clinici, un salon și a sediului central din Galați timp de 15 minute pe data de 15 Martie, la ora 15:00. Anunțul a fost realizat ieri pe blogul lor.

Acțiunea este o formă de protest civic față de lipsa autostrăzilor din România și față de lipsa planurilor de construire a autostrăzilor (inclusiv în regiunea Moldova).

Lipsa autostrăzilor este o problemă mult mai mare decât o considerăm în aparență. O autostradă nu este doar o șosea mai mare și mai sigură pe care să circuli cu mașina. O autostradă este un mijloc de îmbunătățire economică.

Dacă există autostrăzi și România este conectată prin acest tip de drumuri, cresc investițiile, crește economia, crește numărul de locuri de muncă, cresc veniturile și crește implicit nivelul de trai. În plus, scade numărul de accidente mortale de pe drumurile patriei.

Priviți cum arată România în comparație cu alte țări legat de numărul de autostrăzi. Liniile acelea roșii sunt autostrăzile de pe bătrânul continent. Iar țara care seamănă cu un buchet de flori (sau cu un pește, dacă nu ați învățat despre buchet la școală) este România.

Dincolo de orientări politice, preferințe și interese, eu cred că fiecare om din țara asta își dorește autostrăzi. Nu cred că subiectul România vrea autostrăzi este unul politic, sincer. Indiferent cine va fi la putere va primi această cerere și va fi evaluat pe acest aspect.

15 minute pe 15 martie la ora 15 poate fi un PR stunt pentru Ștefan Mandachi și ideea lui așa cum ar zice unii. Însă mie îmi place. Bravo lui pentru curaj. Și îmi place că se alătură lui și alte companii românești sau companii cu manageri români.

Cea mai urâtă chestie pe care am observat-o în ultima perioadă este valul de negativism și de suspiciune legat de orice vrea să facă bun cineva, oricine ar fi el. În loc să ne concentrăm pe soluții, suntem prea ocupați să găsim bube în capul altora.

Hai să fim mai pozitivi un pic, că lipsa de acțiune nu îmbunătățește nimic.

#pepozitiv #șîeu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.