[Video] Sfaturi crypto pentru începători și ce platfome de cumpărare criptomonede recomand din proprie experiență

Crypto este deja un fenomen și deja foarte multe persoane aflate la început de drum în lumea criptomonedelor caută sfaturi crypto pentru începători sau informații pentru începători despre criptomonede.

A nu ști nimic despre criptomonede nu este nici o rușine și nu trebuie să te lași descurajat nici de multitudinea de termeni, nici de toți cei care se dau deștepți pe diverse forumuri și grupuri de crypto.

Nimeni nu s-a născut învățat. Însă știu sigur că cei care au dedicat timp și concentrare învățării au ajuns mult mai departe și au depășit chiar investitori blazați, cu o atitudine superioară, care răspund aiurea pe forumuri.

Dacă ești începător în crypto și iei prima oară contact cu fenomenul cryptomonedelor (da, crypto a devenit un fenomen real în 2021) probabil te întrebi cum poți să investești în crypto.

Poate că vrei o investiție mai sigură și vrei să cumperi Bitcoin cu cardul, vrei să cumperi Ethereum (ETH) cu cardul sau vrei să te joci cu tradingul de criptomonede în zona de altcoins unde câștigurile pot fi mai mari.

Sfatul meu este să urmărești acest video de mai jos pe care l-am creat din umila mea experiență. Este un videoclip despre criptomonede dedicat începătorilor în care vorbesc simplu și pe limba oricui.

Atunci când te apuci de investiții în criptomonede și pășești pe piața crypto pentru prima oară, este foarte important să ai mentalitatea potrivită și să abordezi rațional subiectul, nu emoțional.

Piața crypto este extrem de volatilă și impredictibilă. Poți câștiga și pierde averi în aceeași zi. Cine spune că știe ceva sigur legat de viitorul crypto sau dacă va mai crește Bitcoin, probabil minte.

Iar dacă vreo chestie pare prea bună ca să fie adevărată (gen o platformă nouă unde îngropi bani și crește un copac cu bani ca în Pinocchio), cel mai probabil nu e adevărată. Așa că fii cu băgare de seamă și vezi acest video.

Fă-ți o cafea, un ceai sau toarnă-ți un pahar cu vin bun și dă play la acest video dedicat începătorilor în crypto sau celor care pur și simplu vor să afle mai multe despre asta. Îmi poți lăsa întrebări direct la video pe YouTube.

Acest articol nu reprezintă un sfat investițional și nici o îndemnare la investiții. Piața crypto este extrem de volatilă. Nu crede nimic din ce spun eu sau alții. Studiază singur, ia decizii singur și asumă-ți singur deciziile.

Niciodată nu investi în nimic (fie că e crypto, acțiuni, aur, bursă etc.) dacă nu ai studiat în ce bagi banii și dacă nu ești dispus să pierzi acei bani. Nu sunt jocuri de noroc, nu îți distruge viața cu decizii pripite.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.