8 motive pentru a alege un binoclu pentru copii când cauți cadouri pentru copii

Atunci când cauți idei de cadouri pentru copii, mai ales dacă vorbim despre jucării pentru copii 3 ani +, opțiunile și ideile pot fi foarte variate. De la clasicele gadgeturi care îți vor rupe buzunarul, până la unele cadouri inedite.

Astăzi îți voi prezenta mai multe detalii despre niște jucării exterior copii menite să creeze niște experiențe diferite de experiențele clasice oferite de jocurile pe calculator, de tablete, de smartphone-uri sau alte gadgeturi.

Un binoclu pentru copii se poate dovedi o alegere foarte bună de cadou pentru copii deoarece poate aduce o groază de beneficii pentru mintea și spirtul de aventură al acestuia. Se poate juca pur și simplu altfel.

Binoclu copii fete

După ce i-am arătat fiicei mele, Sara, magazinul online de binocluri pentru copii a zis că ar fi încântată să obțină și ea unul pe galben. Mi-a mai zis că își dorește unul roz și pentru prietena sa, Iris, ca să le folosească împreună.

Binoclu Copii Culori

Din fericire există nenumărate opțiuni de culori pentru binoclurile de copii. Există binocluri de copii pe roșu, verde, alb, roz, negru, mov, galben, albastru, gri, maro sau portocaliu. Pentru copii contează foarte mult culoarea.

Cele 8 motive pentru a alege un binoclu copii

Consider că o jucărie outdoor trebuie să fie calitativă pentru a fi îndrăgită de copii. Pentru că vorbim despre un binoclu pentru copii, e clar că acesta nu trebuie să coste o avere însă nici nu merită să te uiți la ce e mai ieftin.

Motive pentru a alege un binoclu pentru copii

Prețul pentru un binoclu de copii comercializat de cei de la Binoclu Copii (un magazin online dedicat doar comercializării acestor tipuri de binocluri) este în acest moment în jur de 150 lei, o sumă mai mult decât decentă.

Motivul 1: Observarea păsărilor

Binoclu copii observare pasari

Sezonul cald este abia la început și va dura mult având în vedere felul cum evoluează lucrurile. Un binoclu pentru copii îți va încuraja copilul să privească păsările indiferent că o va face într-o drumeție sau din balcon.

Motivul 2: Safari sau vizita la zoo

Binoclu copii zoo

Având în vedere pandemia există posibilitatea ca anul acesta să nu mergi prea curând într-un safari, însă cu ajutorul unui binoclu pentru copii poți observa animalele de departe într-o vizită la grădina zoologică.

Motivul 3: Agentul 007

Binoclu spion pentru copii

Zic motivul acesta pentru ca noi părinții să știm și să ne ferim :) Însă pentru copil s-ar putea să fie tare distractiv să te spioneze pe tine sau pe vecini folosind un binoclu. Să fii atent totuși ce vecini spionează :)

Motivul 4: Detectarea insectelor

Binoclu copii observare fluturi

Un astfel de binoclu pentru copii are capacitatea de a regla focusul. Prin urmare, până și insectele pot fi observate cu ușurință, iar copilul tău ar putea privi minute în șir ce fac fluturașii pe petalele florilor.

Motivul 5: Joacă!!!

Binoclu copii pentru joaca

Da, acel gen de joacă pe care eu îl numesc antidepresiv natural! Există nenumărate modalități de joacă cu binoclul, iar joaca de-a detectivii și spionii e doar unul dintre exemplele care îmi vin în minte.

Dă-le niște binocluri pentru copii unor copii și vei vedea că își găsesc rapid niște modalități de joacă atât singuri cât și împreună. De aceea s-au și gândit cei de la Binocluri Copii să aibă o ofertă de 3+1 gratis.

Motivul 6: Camping și drumeții

Binoclu camping si drumetii copii

Primăvara abia începe și după ea urmează vara, așa că ieșirile în aer liber, drumețiile și poate campingul vor fi o alegere inspirată pentru vacanța copiiilor. Un binoclu pentru copii va fi un companion excelent.

Motivul 7: Primii pași în astronomie

Binoclu copii de privit stelele

Un binoclu pentru copii poate fi jucăria de exterior pentru copii care poate deschide apetitul acestuia către știință și astronomie. Cu un astfel de binoclu copilul poate privi ce dorește, inclusiv stelele.

Motivul 8: Urmărirea sporturilor sau a teatrului

Binoclu copii pentru teatru sau sport

Se vor deschide la un moment dat și stadioanele. Dar până atunci se deschid teatrele. Eu am fost cu Sara și prietena ei cea mai bună chiar de curând la o piesă de teatru (Pasărea Măiastră – recomand maxim).

Un binoclu pentru copii se poate dovedi un accesoriu ușor de cărat și util în orice situație, fie că vei privi o piesă de teatru confortabil de departe sau fie că aștepți cu nerăbdare ziua în care să te hrănești cu energia unei tribune.

Care sunt activitățile preferate ale copilului tău?

Copilul sta prea mult pe tableta

Fiica mea Sara are 8 ani și în doar două luni va împlini 9 ani. Recunosc că este destul de interesată de dispozitivele mobile și atunci când are timp liber nu ezită să stea cu nasul în tabletă sau în telefon.

Din fericire stăm la casă, avem curte și avem și un soi de teren viran ce s-ar dori a fi o semi-pădure la câteva străzi distanță. Acum că a venit vremea bună ieșim mai des cu cățelul la plimbare și face mai multă mișcare.

Anul acesta sigur colecția Sarei de jucării outdoor se va îmbogăți cu un binoclu pentru copii, iar la început de aprilie vom merge împreună la observat căprioare sălbatice. Cu puțin noroc ne vor ieși iarăși în cale.

Vreau copilul sa se joace mai mult afara

Copilul tău ce activități preferate are? Crezi că un binoclu i-ar putea deschide apetitul pentru natură? Pentru știință? Pentru spionaj? :) În orice caz, pe Sara sigur ar atrage-o deoarece ar descoperi lucruri noi și interesante.

Despre binoclurile pentru copii

Binoclurile pentru copii sunt un soi de jucărie entry level pe care se pare că nici nu vei cheltui mulți bani, dar nici nu te vei oftica pentru că ai dat banii pe o chinezărie la 3 lei după care ai mai și așteptat 2 luni.

Binoclurile menționate în acest articol sunt mici, ușoare, confecționate din materiale bune, de înaltă calitate.

Binoclu Copii Siguranta Cauciuc

Absoarbe impactul

Ocularul este acoperit cu cauciuc moale prevenind rănirea accidentală a ochilor și oferă confort chiar și dupa ore întregi de observare a păsărilor.

Rezistent

De asemenea, este și un binoclu pentru copii rezistent la șocuri. Binoclurile sunt construite pentru a rezista la uzură, la activități în aer liber, ieșiri în natură, vânătoare, meciuri de fotbal, etc

Geantă de transport

Designul Grind ajuta copilul să poată prinde binoclul mai constant, iar cureaua pentru gât poate preveni căderea accidentală a binoclului în timpul utilizării.

De asemenea, geanta de transport inclusă va proteja cea mai prețuită posesie a copilului tău de murdărie sau zgârieturi.

Cel mai bun zoom pentru un binoclu de copii

Cu optica de nivel HD 8×22, poți să-l pui pe copilul tău ca să observe toate detaliile într-o viziune clară și ascuțită atunci când mergi la observarea păsărilor, în camping, la pescuit, în drumeții sau la privirea la stelelor.

Acestea oferă abilități observaționale mai bune la îndemâna copilului tău. Distanța focală și lățimea oculară reglabilă, le face mult mai ușor de utilizat de către copii de diferite vârste.

Poți plia binoclul pentru a se adapta la dimensiunea orientată, iar cadranul de focalizare centrală este atins cu succes de copii. Este accesoriul perfect pentru a dezvolta percepția celor mai mici.

Concluzie binoclu copii

Binoclu copii baieti

Din punctul meu de vedere și din ceea ce am citit pe website-ul magazinului online de binocluri pentru copii, această jucărie pentru copii poate fi o idee foarte bună de cadou, indiferent de vârstă.

Adică da, m-ați prins, și eu aș folosi unul (pe alb sau pe negru)! :)

2 comentarii la „8 motive pentru a alege un binoclu pentru copii când cauți cadouri pentru copii”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.