Scoala de negociere

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Comunicat de presă: Ai pierdut vreodata o negociere?

Daca da, raspunde pozitiv invitatiei Societatii Studentilor Europenisti si asigura-te ca aceea a fost ultima. In perioada 8-13 decembrie la Cluj-Napoca se va desfasura prima “Scoala de Negocieri” din tara, unde vei invata cum sa inclini in fiecare situatie balanta in favoarea ta.

Proiectul se adreseaza tuturor studentilor (licenta si master) care doresc sa detina controlul sferei personale si profesionale, sa schimbe orice “nu” intr-un “sigur ca da”.

Impreuna vom descoperi tehnici a caror utilitate depaseste cu mult bancile facultatii. In decurs de o saptamana, cu ajutorul unor specialisti in domeniu, vor fi explicate minutios toate elementele cheie (atat verbale cat si non-verbale) care iti asigura succesul in negocierile omniprezente in viata ta. Ti se ofera unica oportunitate de a invata prin ce mijloace poti scoate ce e mai bun din fiecare intelegere.

Sesiunile de training-uri și seminarii vor fi susţinute de specialişti din domeniul analizei conflictelor si construirii sistematice a pacii din cadrul PATRIR, renumiţi pentru parteneriatele locale si internationale in vederea solutionarii conflictelor prin metode non-violente.

Înscrierile se pot face pană la data de 1 decembrie 2014 completând un formular prin care se subliniază educația și realizările de pană acum, precum și care este motivația participării la acest proiect pe site-ul proiectului : www.scoaladenegocieri.com unde se vor posta și informații despre speakeri, parteneri precum și programul. Inca nu te-am convins? Hai sa mai negociem! Participantii alesi beneficiaza de masa si cazare pe toata durata scolii de negocieri. Nu lasa pe maine ce poti negocia azi!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend