Review – platformă pentru minerit UpHash

Din numărul mare de platforme pentru minerit, este dificil să se identifice una singură – cea mai sigură. Fiecare platformă are atât avantaje cât și dezavantaje. Platforma Uphash a apărut recent pe piață, însă a atras atenția mai multor utilizatori.

O platformă pentru minerit ar trebui să fie ușor de utilizat și fiabilă, de asemenea ar trebui să se țină cont și de problemele legate de siguranță și rentabilitate. Platformele pentru minerit încearcă la maxim să facă față acestor parametri.

Să aruncăm o privire mai atentă la UpHash pentru a înțelege cât de mult a avansat această platformă în domeniul dat.

Caracteristicile platformei

Utilizatorii furnizează platformei puterea de calcul a calculatorului personal, care la rândul ei generează o criptomonedă. Uphash.io lucrează cu criptomoneda Monero, care se numără printre primele zece criptomonede cu cea mai mare valoare pe piață.

Numărul criptomonedelor depinde de rata de producție a hash-urilor. Platforma arată numărul de hash-uri care pot fi obținuți de dispozitivul vostru timp de o secundă. Numerele variază foarte mult în funcție de modul în care este folosit Uphash. Dacă veți mineri cu ajutorul browserul-lui, atunci viteza va ajunge la 200-300 hash-uri pe secundă, iar dacă veți alege să mineriți prin intermediul software-ului, viteza poate ajunge până la 2033 x\s.

Un computer obișnuit îți poate aduce într-o lună 20-25$ și poți vira banii în contul tău după ce ați atins valoarea de 15$.

Avantaje și dezavantaje

Platforma Uphash are multe puncte forte, în special se merită de menționat următoarele caracteristici:

 • Absența riscurilor (având în vedere faptul că utilizatorul nu plătește pentru minerit);
 • Posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive la platformă în același timp;
 • Disponibilitatea platformei în limba română;
 • Posibilitatea de a retrage câștigurile în dolari pe un card de credit Visa sau Mastercard;
 • Posibilitatea de a mineri atât prin browser cât și prin software;
 • Confort în utilizare, potrivit pentru începători;
 • Posibilitatea de a utiliza programul de afiliere*

*Prin intermediul programului de afiliere, puteți atrage alți utilizatori la platforma UpHash în schimbul unei recompense. Veți primi până la 10% din venitul persoanelor care s-au înregistrat la UpHash.io prin intermediul recomandării voastre.

Printre dezavantajele platformei, se pot menționa situațiile neplăcute în timpul exploatării prin browser. Internetul va funcționa destul de lent și probabil ar fi mai bine să descărcați software-ul pe computerul vostru.

Concluzie: Uphash este o platformă pentru minerit cu multe avantaje. În absența riscurilor utilizatorii pot mineri în siguranță. Pe UpHash nu se vor pierde nici oamenii care nu cunosc foarte multe despre criptomonede în general, interfața de utlizare fiind relativ simplă.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

16 comentarii la „Review – platformă pentru minerit UpHash”

 1. Site-ul nu mai merge :)) .. asa buna a fost platforma.. la cat de repede a aparut, la fel de repede a si disparut.

  Răspunde
 2. Trebuie doar sa descarci acel software pe calculatorul tau si restul va merge de la sine)) La inregistrare vei primi si un regulament de inregistrare. Bafta!

  Răspunde
 3. Poti sa retragi banii doar dupa ce se aduna in cont 15$)) probabil din acest motiv iti arata o$. Eu am retras bani de pe platforma si chiar sunt multumit

  Răspunde
  • pai da ai dreptate asta stiu si eu …dar in timp ce minam aparea acolo ude acum e 00 1 usd apoi cativa centi dupa care a disparut …deci ei fac ce for cu suma ta castigata intr-un cuvant te jongleaza cum vor ei…si pe o luna de minat nu faci nici 10 usd la viteza de 1000 h/s eu acum folosesc earnmoney.network acolo sunt multumit deja am si retras bani din ce am facut…

   Răspunde
  • Multumesc dar nu mai folosesc platforma ….este foarte proasta in sensul ca am minat cu 1200 h,s eram pe primul loc si nu am facut 2 dolari in 2 zile cu toate ca acolo scria ca fac cam 7 dar nu sa fac 7 dar nici macar 2 dorlari si aia flucuaza de la zii la alta …acu la 1,78 cu toate ca am avut 2 usd daca dau la comandati o plata…..surpriza :))
   Sold: 1.77 USD

   Sold disponibil: 0.00 USD
   deci consum degeaba de energie electrica si iti mai faci si nervi deasupra !!!

   Răspunde
 4. hmmm nu vad la ce ar trebui sa iei legatura cu ei, pe site-ul lor este toata info de care avem nevoie. Plus ca merge bine) banii mi-au fost virati intr-o zi, dupa mine sunt ok)

  Răspunde
 5. Imi place platforma Uphash! Am in echipa mea de afiliere 51 de persoane deja si am si retras banii castigati, e super misto, sunt foarte multumit ca am dat de ei))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.