Recomandare sonerie wireless de tip video interfon – Ring Video Doorbell 3

De când m-am mutat la casă și la curte nu am luat soneria și video interfonul foarte în serios. Probabil pentru că am camere video peste tot și oricum văd cu mult înainte ceva dacă vreau să văd.

Însă anul acesta mi-am propus să mă gospodăresc mai mult legat de acest aspect și am căutat o sonerie WiFi pentru poartă deoarece nu doream să instalez un cablu de alimentare cu energie.

Deși sunt destul de multe opțiuni demne de luat în calcul și aici pe eMAG (mai ales că există și sonerii wireless cu yală electromagnetică, ca să poți deschide cu un buton, de la distanță) m-am uitat și la alte opțiuni.

Mi-a făcut cu ochiul Nest Hello Video Doorbell și Amazon Ring Video Doorbell 3. Am ales până la urmă pachetul compus dintr-un Ring Doorbell 3 Plus și un Echo Show 5, ca să am și display și difuzor în casă.

Nu am mers pe Google Nest Hello Video Doorbell pentru că necesită instalare cu fir și ceva transformator de curent. Nu am vrut să-mi bat capul cu asta. Prefer să încarc un acumulator din când în când.

Ce știe să facă Ring Doorbell 3

Recomandare video interfon wifi

Detectează inteligent mișcarea și te anunță înainte să apese cineva pe butonul de sonerie. Vei ști astfel dacă ai vecini care se holbează pe la tine pe la poartă fără să sune și vei avea și înregistrări cu ce se întâmplă afară.

Când sună cineva la poartă, fiind un video interfon WiFi conectat la internet, vei primi notificări pe telefon sau pe smartwatch. Poți schimba inclusiv soneria cu muzică de Crăciun când vin sărbătorile. Just for fun.

Se poate prinde direct de poartă sau de gard în șuruburi. Eu l-am prins direct de poarta de aluminiu cu benzi dublu adezive mai serioase. Stă fără probleme și pe ploaie și pe vânt dacă pui mai multe benzi.

Legat de Echo Show 5 recunosc că mă așteptam să mă joc mai mult cu el. E un smart speaker la urma urmei, nu doar un soi de difuzor pentru video interfon. Nu m-a prins. Însă ca display și difuzor de interfon e super.

Cât ține bateria la Ring Doorbell 3

Pareri video interfon Amazon Ring 3 Video Doorbell

Este întrebarea la care eu nu am aflat răspuns prea ok pe internet și de aceea mă voi strădui să explic în acest articol cu lux de amănunte totul despre autonomia lui Amazon Ring Video Doorbell 3 Plus.

Ca să ne înțelegem, modelul de video interfon Ring 3 pe care îl am este un model complet WiFi, adică wireless, adică fără nici un fel de fir. Este ideal și pentru case și pentru apartamente, dacă nu vrei fire.

De asemenea, nu are yală electromagnetică ce poate fi acționată de la distanță. Probabil poți să faci un soi de combinație, dar nu mi-a păsat și nu m-am interesat mai mult, însă clar se va putea face.

Autonomia este în jur de 3 săptămâni în cazul meu. Poți seta frecvențe mai mici de detectare și sensibilitate mai mică pentru a nu primi notificări așa des. Sau le poți opri și poți lăsa doar funcție de video interfon.

Astfel, vei economisi multă energie și probabil vei încărca acumulatorul o dată la o lună sau o lună și jumătate. Eu mi-am comandat azi un panou solar special pentru Ring Doorbell Video 3. Vine în iunie și văd cum o fi.

Dacă ai întrebări nu ezita să mi le lași în comentarii direct la acest articol (nu pe WhatsApp, nu pe Instagram, nu pe Facebook), deoarece când răspund aici văd și alte persoane și ajutăm indirect mai multă lume.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Recomandare sonerie wireless de tip video interfon – Ring Video Doorbell 3”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.