Cartea este în acest moment gratuită și se poate comanda de aici. Tot ce trebuie să faci este să plătești tu transportul, dar asta mi se pare absolut normal și de bun simț. Am primit-o ieri prin poștă și am început s-o răsfoiesc. Russell Brunson este proprietarul ClickFunnels și are o deosebită experiență în mediul online. Am început să-i răsfoiesc cartea și îmi place ce citesc pe acolo – trebuie să-mi aloc timp să citesc cu atenție. Văd că mai are o carte scrisă pe care o oferă tot gratuit aici – așa că mi-am comandat-o azi ;). Sosește în maxim 2 săptămâni. Cartea DotCom Secrets


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Recomand cartea DotCom Secrets, de Russell Brunson"

  • Malin

   Interesant smen. Cartea livrata prin posta cu tot cu ambalaj costa maxim $3, el castiga $4,75 la una si $6,75 la cealalta. Dar sunt FREE…

   • Gabriel Ursan

    Pentru noi costul e mare ca suntem in Romania. Pentru cei din SUA 7 dolari e o nimica toata pentru o carte cu tot cu transport.

    • Malin

     Nu are nimic de-a face locatia cu costurile de transport. Iau carti de pe Amazon si-mi vin dintr-o sumedenie de locatii, inclusiv SUA. Ideea e ca pentru livrarea de carti, prin posta (chiar si din Romania in afara tarii) e un plan ce presupune un cost fix indiferent de grosimea sau greutatea cartii. Dupa cum poti vedea aici: http://imgur.com/H1rLFTg transportul pentru cartea respectiva, indiferent ca vine de pe continentul European, din SUA sau Japonia are un tarif fix – 3 euro. Cartea in sine costa mai mult intr-un loc decat in altul pentru ca well, e vorba de taxa aia de fraier.

     • Gabriel Ursan

      Nu contest asta – doar nu e cartea mea :) Fie si asa cu toate tehnicile si combinatiile din spate, cu 7 dolari (24 lei costuri totale) cumperi o carte buna.

Comentează la acest articol