Recomand cartea DotCom Secrets, de Russell Brunson

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Cartea este în acest moment gratuită și se poate comanda de aici. Tot ce trebuie să faci este să plătești tu transportul, dar asta mi se pare absolut normal și de bun simț. Am primit-o ieri prin poștă și am început s-o răsfoiesc. Russell Brunson este proprietarul ClickFunnels și are o deosebită experiență în mediul online. Am început să-i răsfoiesc cartea și îmi place ce citesc pe acolo – trebuie să-mi aloc timp să citesc cu atenție. Văd că mai are o carte scrisă pe care o oferă tot gratuit aici – așa că mi-am comandat-o azi ;). Sosește în maxim 2 săptămâni. Cartea DotCom Secrets


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Recomand cartea DotCom Secrets, de Russell Brunson”

 1. Interesant smen. Cartea livrata prin posta cu tot cu ambalaj costa maxim $3, el castiga $4,75 la una si $6,75 la cealalta. Dar sunt FREE…

  Răspunde
   • Nu are nimic de-a face locatia cu costurile de transport. Iau carti de pe Amazon si-mi vin dintr-o sumedenie de locatii, inclusiv SUA. Ideea e ca pentru livrarea de carti, prin posta (chiar si din Romania in afara tarii) e un plan ce presupune un cost fix indiferent de grosimea sau greutatea cartii. Dupa cum poti vedea aici: http://imgur.com/H1rLFTg transportul pentru cartea respectiva, indiferent ca vine de pe continentul European, din SUA sau Japonia are un tarif fix – 3 euro. Cartea in sine costa mai mult intr-un loc decat in altul pentru ca well, e vorba de taxa aia de fraier.

    Răspunde
    • Nu contest asta – doar nu e cartea mea :) Fie si asa cu toate tehnicile si combinatiile din spate, cu 7 dolari (24 lei costuri totale) cumperi o carte buna.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend