Cartea DotCom Secrets

Recomand cartea DotCom Secrets, de Russell Brunson

Cartea este în acest moment gratuită și se poate comanda de aici. Tot ce trebuie să faci este să plătești tu transportul, dar asta mi se pare absolut normal și de bun simț. Am primit-o ieri prin poștă și am început s-o răsfoiesc. Russell Brunson este proprietarul ClickFunnels și are o deosebită experiență în mediul online. Am început să-i răsfoiesc cartea și îmi place ce citesc pe acolo – trebuie să-mi aloc timp să citesc cu atenție. Văd că mai are o carte scrisă pe care o oferă tot gratuit aici – așa că mi-am comandat-o azi ;). Sosește în maxim 2 săptămâni. Cartea DotCom Secrets

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comentarii

 • Malin

  Reply Reply 15/09/2016

  Interesant smen. Cartea livrata prin posta cu tot cu ambalaj costa maxim $3, el castiga $4,75 la una si $6,75 la cealalta. Dar sunt FREE…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 15/09/2016

   Pentru noi costul e mare ca suntem in Romania. Pentru cei din SUA 7 dolari e o nimica toata pentru o carte cu tot cu transport.

   • Malin

    Reply Reply 15/09/2016

    Nu are nimic de-a face locatia cu costurile de transport. Iau carti de pe Amazon si-mi vin dintr-o sumedenie de locatii, inclusiv SUA. Ideea e ca pentru livrarea de carti, prin posta (chiar si din Romania in afara tarii) e un plan ce presupune un cost fix indiferent de grosimea sau greutatea cartii. Dupa cum poti vedea aici: http://imgur.com/H1rLFTg transportul pentru cartea respectiva, indiferent ca vine de pe continentul European, din SUA sau Japonia are un tarif fix – 3 euro. Cartea in sine costa mai mult intr-un loc decat in altul pentru ca well, e vorba de taxa aia de fraier.

    • Gabriel Ursan

     15/09/2016

     Nu contest asta – doar nu e cartea mea :) Fie si asa cu toate tehnicile si combinatiile din spate, cu 7 dolari (24 lei costuri totale) cumperi o carte buna.

Leave A Response

* Denotes Required Field