Un puzzle 3D din lemn poate fi un cadou ideal pe care oricine îl va ține minte

Am primit două puzzle-uri 3D din lemn cadou. Unul reprezenta scena Nașterii Domnului, iar altul o mașinuță ceva mai complexă. Într-o seară, împreună cu fiica mea, Sara am făcut puzzle-ul cu Nașterea Domnului și am petrecut mult timp de calitate împreună.

Puzzle 3D lemn Ugears
Așa arată rezultatul nostru final

Dacă te interesează și pe tine un astfel de puzzle 3D din lemn, poți vedea mai multe modele la Ugears. Cei de la Ugears sunt renumiți internațional pentru puzzle-urile lor 3D din lemn și având o filială oficială și în România, e păcat să nu cumperi cadourile direct de la sursă.

Mie îmi plac în mod deosebit modelele mecanice de puzzle-uri 3D, ca acestea de aici. Băgați un ochi în videoclipul de mai jos ca să vă faceți o idee legat de cum arată și ce se poate face. Dacă nu se încarcă videoclipul de mai jos de pe YouTube, apasă aici.

Update: cei de la Ugears mi-au văzut postarea și au oferit un cod de 10% reducere cititorilor blogului. Prin urmare, introdu codul ”Gabriel10” la finalizarea comenzii și obții 10% discount din produsele cu preț întreg ce nu se află la o altă promoție.

Ce mi-a plăcut la un puzzle 3D din lemn

Aspectul care mie mi-a plăcut cel mai mult la acest puzzle 3D din lemn este în primul rând faptul că este din lemn. Adică materialul din care acesta este fabricat este prietenos cu natura. În ultima perioadă evit plasticul destul de mult.

Un alt aspect care mi-a plăcut e faptul că te ține în priză, foarte conectat la subiect. Acest lucru te eliberează de stres și îți golește mintea de gândurile care îți provoacă agitație. Măcar de sărbători să facem și altceva, să ieșim din rutină și să ne punem mintea la treabă.

Un puzzle 3D din lemn Ugears este genul de activitate pe care o poți face împreună cu familia. Tu potrivești piesele, copilul le caută pe tablă și le dezlipește de acolo. Sau invers. E un joc creativ de colaborare, care nu doar vă pune mintea la contribuție, ci și răbdarea.

Poți da cadouri corporate cu puzzle-uri 3D din lemn

Puzzle 3D lemn Ugears cadou

Uitându-mă la ei pe site și navigând printre modele mecanice de puzzle-uri 3D, am dat și peste secțiunea de cadouri corporate. Mi se pare o chestie foarte tare, pentru că poți personaliza un puzzle 3D din lemn cu logo-ul companiei tale.

Crede-mă că te va ține minte partenerul de afaceri, colegul sau clientul care va primi un puzzle 3D cadou personalizat. Pentru că va petrece timp de calitate într-o experiență plăcută, iar la final puzzle-ul ăla 3D va rămâne în casa sau pe biroul său ca o ancoră mentală.

Concluzie legată de puzzle-uri 3D din lemn

Nu știu alte puzzle-uri 3D din lemn cum sunt, dar cele de la Ugears sunt toate modele mecanice proiectate milimetric astfel încât toate piesele să se potrivească la fix. În funcție de gradul de dificultate, unele îți vor pune răbdarea la încercare, dar îți vor oferi timp frumos.

Îți las mai jos și un closeup la puzzle-ul 3D din lemn construit de noi, ca să vezi cât de calitative sunt materialele și tăieturile. Și ca la orice puzzle 3D din lemn de tip mecanic, să știți că rotițele se învârt și fac ceea ce trebuie! Na, că mai ai acum o idee de cadou de sărbători!

Puzzle 3D lemn model mecanic

2 comentarii la „Un puzzle 3D din lemn poate fi un cadou ideal pe care oricine îl va ține minte”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.