Promoții la orice: produse pentru acasă, IT&C, îngrijire și fashion

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Fiind afiliat ProfitShare 2.0, am primit și eu ca tot omul newsletterul lor de astăzi. Trebuie să spun că mi-a plăcut foarte mult cum a fost structurată informația într-unul din articolele promovate prin newsletter. Este vorba despre articolul în care ProfitShare 2.0 își promovează partenerii și promoțiile acestora, astfel încât noi, advertiserii, să putem promova mult mai ușor prețurile fierbinți la produsele fierbinți.

Un alt lucru fain mi se pare cum sunt structurate promoțiile, adică scurt și la obiect. Tura asta sunt patru mari categorii la care găsiți promoții foarte bune la produse pentru acasă, produse IT & mobile, produse de îngrijire personală & sănătate și produse din categoria fashion. Mare atenție totuși la cum se scrie cuvântul “personală” :). E un typo, știu, nu-s cârcotaș, dar când e de zâmbit merită să o facem, nu :)?

ProfitShare Persoanala

Deci, în cazul în care practicați marketingul afiliat și sunteți înregistrați pe platforma ProfitShare 2.0, puteți profita de oportunitățile de promovare de mai jos. Dacă sunteți doar în căutarea unor promoții foarte bune, atunci merită să aruncați un ochi pe lista de mai jos. Citez:

Produse pentru acasă

Produse IT & Mobile

Produse de Ingrijire Personala & Sanatate

Produse din categoria Fashion

  • 10% reducere pentru întreaga comandă din produsele La Redoute + livrare gratuită (ofertă valabilă până pe 21.06.2013, folosind codul LAR13-06NLT-00000-00104 )
  • 25% reducere pentru al doilea produs comandat de la La Redoute + livrare gratuită (ofertă valabilă până pe 21.06.2013, folosind codul LAR13-06NLT-00000-00105 )
  • 40% reducere pentru al treilea produs comandat de la magazinul La Redoute + livrare gratuită (ofertă valabilă până pe 21.06.2013, folosind codul LAR13-06NLT-00000-00106 )
  • livrare gratuită până pe 30 iunie pentru orice produs din oferta Noon Copenhagen.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend