Prea amuzant! Spania le-a tras-o frumos la americani :)!

US Navy vs paza de coastă spaniolă. Se duceau frumos americanii să atace Irakul și treceau prin apele teritoriale spaniole. Paza de coastă spaniolă le spune că trebuie să schimbe cursul, dar americanii se opun. Paza de coastă Spaniolă insistă. Americanii insistă și mai tare să-și schimbe ceilalți cursul. Spania nu cedează. Americanii explică cât de mari și tari sunt ei, se umflă în mușchi și își susțin cursul. Ce a urmat este incredibil de amuzant :). Mulțumesc Adrian Boț pentru link și pentru hohotele de râs. Videoclipul US Navi vs Spanish Coast Guard AICI. Urmăriți până la capăt. Dacă aveți nevoie de traducere din engleză în română îmi spuneți.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • Ady

  Reply Reply 12/09/2013

  Vb serios?…mult prea tare :))

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 12/09/2013

   Ady, nu știu dacă e pe bune sau nu, dar oricum e tare. Gluma e destul de veche pe la cei care au descoperit internetul înaintea noastră și cică se făcea și între marina canadiană și britanică :).

 • Lupica George

  Reply Reply 13/09/2013

  E un banc vechi… pur si simplu e prezentat într-un alt mediu acu recent. Nu știam varianta cu Spania, ci cu Canada. Deh, variații variații…

 • Dan

  Reply Reply 13/09/2013

  In realitate nu stie nimeni daca s-a intamplat sau nu. US Navy n-are (sau nu vrea sa dea) informatii despre incident. Gluma circula de prin anii ’50 daca am citit eu bine :)
  Si da, e tare.

Leave A Response

* Denotes Required Field