Prea amuzant! Spania le-a tras-o frumos la americani :)!

US Navy vs paza de coastă spaniolă. Se duceau frumos americanii să atace Irakul și treceau prin apele teritoriale spaniole. Paza de coastă spaniolă le spune că trebuie să schimbe cursul, dar americanii se opun. Paza de coastă Spaniolă insistă. Americanii insistă și mai tare să-și schimbe ceilalți cursul. Spania nu cedează. Americanii explică cât de mari și tari sunt ei, se umflă în mușchi și își susțin cursul. Ce a urmat este incredibil de amuzant :). Mulțumesc Adrian Boț pentru link și pentru hohotele de râs. Videoclipul US Navi vs Spanish Coast Guard AICI. Urmăriți până la capăt. Dacă aveți nevoie de traducere din engleză în română îmi spuneți.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Prea amuzant! Spania le-a tras-o frumos la americani :)!”

 1. In realitate nu stie nimeni daca s-a intamplat sau nu. US Navy n-are (sau nu vrea sa dea) informatii despre incident. Gluma circula de prin anii ’50 daca am citit eu bine :)
  Si da, e tare.

  Răspunde
 2. E un banc vechi… pur si simplu e prezentat într-un alt mediu acu recent. Nu știam varianta cu Spania, ci cu Canada. Deh, variații variații…

  Răspunde
  • Ady, nu știu dacă e pe bune sau nu, dar oricum e tare. Gluma e destul de veche pe la cei care au descoperit internetul înaintea noastră și cică se făcea și între marina canadiană și britanică :).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.