Cum să ai o postură corectă când folosești computerul

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Eu stau foarte mult în fața laptopului. Ăsta e jobul meu și îmi place. Însă de cele mai multe ori nu am o postură corectă. Discutând cu Dan de la Art Therapy (care e și terapeutul meu ocazional btw) am înțeles cât de importantă e postura pe termen lung. La cei 30 de ani ai mei încă mă consider tânăr și în putere. Nu am probleme dureroase cu spatele, deși Dan a identificat la mine un început de cifoză. Așa că m-am gândit mai serios în ceea ce privește modul cum folosesc zilnic computerul. Și am găsit câteva sfaturi interesante în videoclipul de mai jos pe care am decis să le împărtășesc și cu voi. Nu de alta, dar am auzit că durerea de spate e aiurea rău.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend