Pokemon Go e disponibil oficial și în România pe App Store și Play Store

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

În caz că nu ați aflat încă, jocul Pokemon Go e disponibil oficial și în România. Dacă ai iOS, poți descărca Pokemon Go pentru iPhone de aici. Dacă ai Android, poți descărca Pokemon Go pentru Android de aici. Eu personal mi l-am instalat pe iOS, dar nu am reușit să-l joc. Cică serverele sunt prea full. Înțeleg că e o adevărată isterie cu acest Pokemon Go și s-ar putea să vedem cu ocazia asta că mereu ceva nou poate avea un succes neașteptat. Am auzit și multe vorbe rele despre Pokemon Go. Eu nu mă pot pronunța încă nici pro, nici contra. Pe mine jocurile (în afară de WoW într-o vreme) nu m-au prins niciodată așa tare încât să-mi creeze dependență. Aștept să văd cum e atunci când îl voi putea juca. Pe net există o groază de informații, dar vreau să simt jocul pe propria-mi piele ca să emit o părere. La urma urmei eu mă consider un early adopter și sunt obligat măcar să-l încerc, orice ar zice lumea :).Pokemon Go oficial in Romania

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend