Ce mi-ar plăcea să locuiesc singur

Probabil că știți deja că îmi place tare mult să mă simt cât mai independent și să fac totul pe propria răspundere. Din acest motiv sunt aproape pe picioarele mele de ceva vreme. Mai exact, îmi cumpăr singur hainele, nu cer bani părinților pentru a-mi lua cărți, un gadget nou sau să ies la bere. Îmi place să am proprii bani de buzunar. Din păcate însă încă nu pot să locuiesc singur deoarece bugetul nu îmi permite asta și astfel mâncarea și acoperișul e asigurat de părinți.

De multe ori stau și mă gândesc cam cât de fain ar fi să am propriul acoperiș și să locuiesc singur, măcar pentru o vreme până îmi întemeiez o familie. Din acest motiv deseori mă uit pe site-uri de imobiliare la chirii să văd dacă nu cumva găsesc o ofertă bombă care să mă poată ajuta să mă mut singur. Din păcate încă nu am găsit acea ofertă însă dacă va apărea vreodată, cu siguranță nu o voi lăsa să îmi scape.

Să nu vă gândiți acum că îmi caut vilă cu piscină deoarece aceasta ar fi prea departe de visele mele. De fapt trebuie să recunosc că mi-ar plăcea să locuiesc într-o garsonieră pentru 2-3 ani iar mai apoi să mă mut la casă, deoarece acesta este cel mai mare vis al meu: să pot locui la casă, unde să am propria curte în care să îmi pot dezvolta o mică pasiune de a mea: grădinăritul.

Am copilărit la țară, la casă desigur, și nu cred că aș putea locui prea mult la bloc, mai ales dacă cel puțin în fața blocului nu aș avea măcar câțiva copaci sau niște flori. Recunosc că până la urmă dacă nu aș putea locui la casă, m-aș conforma situației însă probabil mereu va exista dorința aia de a mă simți liber, de a mă bucura de o curte spațioasă șamd.

Totuși presupun că vor mai trece vreun an doi până când mă voi putea muta singur deoarece știu că nu e ușor să plătești chirie, utilități și să mai ai și bani de mâncare, o haină, internet șamd. Sunt însă optimist pentru că știu că de fiecare dată când mi-am propus ceva, am făcut tot posibilul să se îndeplinească așa că poate se va întâmpla la fel și acuma, chiar dacă de data aceasta este un vis mult mai mare decât cele pe care le-am avut până acum.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Ce mi-ar plăcea să locuiesc singur”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.