Am văzut că se discută intens acest subiect când vine vorba de SEO. Să nu-ți activezi Photon, să nu-ți activezi Photon. Practic, opțiunea Photon din Jetpack este un CDN pentru imagini. Teoretic, n-ar trebui să facă probleme. Eu știu că sunt mulți care își dau cu părerea despre SEO pe internet, dar strict părerile legate de Photon erau de prin 2013. De atunci și până acum poate s-au mai schimbat lucrurile. Nu că l-aș testa, că eu folosesc deja un CDN, dar mă gândesc totuși că cei de la Automattic nu l-au făcut degeaba. Dacă s-ar dovedi că nu afectează partea de SEO, ar fi o opțiune utilă. A mai testat cineva între timp cum stau treburile cu această funcție?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Photon din Jetpack chiar afectează partea de image SEO?"

  • Alex

   Eu ii folosesc de mai bine de 2 ani pe un website in engleza, pana acum n-am vazut nimic negativ fata de SEO. Website-ul primeste trafic din ce in ce mai mult din Google :)

   • Gabriel Ursan

    Inclusiv pe imagini? Lumea spunea că imediat după ce îl activează, observă o scădere considerabilă pe partea de images SEO. Oricum, mă bucur să aflu că la tine totul e ok.

  • Raul Nicolae Malea

   Păi poți verifica și singur. Cum se indexează imaginile de pe CND-ul de la WP? Sunt indexate sau nu? :)

  • Tim

   Eh, eu am renuntat la batranul wordpress, acum am trecut pe ghost http://www.sunt.ninja … e mai bine asa.

Comentează la acest articol