Photon din Jetpack chiar afectează partea de image SEO?

Am văzut că se discută intens acest subiect când vine vorba de SEO. Să nu-ți activezi Photon, să nu-ți activezi Photon. Practic, opțiunea Photon din Jetpack este un CDN pentru imagini. Teoretic, n-ar trebui să facă probleme. Eu știu că sunt mulți care își dau cu părerea despre SEO pe internet, dar strict părerile legate de Photon erau de prin 2013. De atunci și până acum poate s-au mai schimbat lucrurile. Nu că l-aș testa, că eu folosesc deja un CDN, dar mă gândesc totuși că cei de la Automattic nu l-au făcut degeaba. Dacă s-ar dovedi că nu afectează partea de SEO, ar fi o opțiune utilă. A mai testat cineva între timp cum stau treburile cu această funcție?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Photon din Jetpack chiar afectează partea de image SEO?”

  1. Eu ii folosesc de mai bine de 2 ani pe un website in engleza, pana acum n-am vazut nimic negativ fata de SEO. Website-ul primeste trafic din ce in ce mai mult din Google :)

    Răspunde
    • Inclusiv pe imagini? Lumea spunea că imediat după ce îl activează, observă o scădere considerabilă pe partea de images SEO. Oricum, mă bucur să aflu că la tine totul e ok.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.