Photon din Jetpack chiar afectează partea de image SEO?

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Am văzut că se discută intens acest subiect când vine vorba de SEO. Să nu-ți activezi Photon, să nu-ți activezi Photon. Practic, opțiunea Photon din Jetpack este un CDN pentru imagini. Teoretic, n-ar trebui să facă probleme. Eu știu că sunt mulți care își dau cu părerea despre SEO pe internet, dar strict părerile legate de Photon erau de prin 2013. De atunci și până acum poate s-au mai schimbat lucrurile. Nu că l-aș testa, că eu folosesc deja un CDN, dar mă gândesc totuși că cei de la Automattic nu l-au făcut degeaba. Dacă s-ar dovedi că nu afectează partea de SEO, ar fi o opțiune utilă. A mai testat cineva între timp cum stau treburile cu această funcție?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Photon din Jetpack chiar afectează partea de image SEO?”

  1. Eu ii folosesc de mai bine de 2 ani pe un website in engleza, pana acum n-am vazut nimic negativ fata de SEO. Website-ul primeste trafic din ce in ce mai mult din Google :)

    Răspunde
    • Inclusiv pe imagini? Lumea spunea că imediat după ce îl activează, observă o scădere considerabilă pe partea de images SEO. Oricum, mă bucur să aflu că la tine totul e ok.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend