Jetpack Photon

Photon din Jetpack chiar afectează partea de image SEO?

Am văzut că se discută intens acest subiect când vine vorba de SEO. Să nu-ți activezi Photon, să nu-ți activezi Photon. Practic, opțiunea Photon din Jetpack este un CDN pentru imagini. Teoretic, n-ar trebui să facă probleme. Eu știu că sunt mulți care își dau cu părerea despre SEO pe internet, dar strict părerile legate de Photon erau de prin 2013. De atunci și până acum poate s-au mai schimbat lucrurile. Nu că l-aș testa, că eu folosesc deja un CDN, dar mă gândesc totuși că cei de la Automattic nu l-au făcut degeaba. Dacă s-ar dovedi că nu afectează partea de SEO, ar fi o opțiune utilă. A mai testat cineva între timp cum stau treburile cu această funcție?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comentarii

 • Alex

  Reply Reply 06/02/2016

  Eu ii folosesc de mai bine de 2 ani pe un website in engleza, pana acum n-am vazut nimic negativ fata de SEO. Website-ul primeste trafic din ce in ce mai mult din Google :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 06/02/2016

   Inclusiv pe imagini? Lumea spunea că imediat după ce îl activează, observă o scădere considerabilă pe partea de images SEO. Oricum, mă bucur să aflu că la tine totul e ok.

 • Păi poți verifica și singur. Cum se indexează imaginile de pe CND-ul de la WP? Sunt indexate sau nu? :)

 • Tim

  Reply Reply 07/02/2016

  Eh, eu am renuntat la batranul wordpress, acum am trecut pe ghost http://www.sunt.ninja … e mai bine asa.

Leave A Response

* Denotes Required Field