Pe 25 octombrie voi avea doua prezentari la Imagine Leadership

Înainte de toate am să public un pic mai multe detalii despre eveniment.

AIESEC Galaţi, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, va organiza un eveniment care îşi propune să creeze un mediu propice discuţiilor pe teme precum: antreprenoriat, management și networking . Evenimentul se adresează tinerilor, cu vârste cuprinse între 18-30 de ani, care îşi doresc să investească în educaţia şi dezvoltarea lor şi să afle bazele înfiinţării unei afaceri de succes de la oameni cu experienţă. Conferinţa va avea loc pe 25-26 octombrie 2014, la Club Arcelor Mittal, situat în Ţiglina 1, lângă Parcul „Orășelul Copiilor”. Participanţii la acest eveniment vor avea ocazia să ia contact cu oameni din diferite domenii de activitate, care sunt uniţi de un punct comun, anume dorinţa de a crește, de a produce o schimbare şi un impact în societatea în care trăim.

Imagine Leadership este un eveniment marca AIESEC Galaţi care se află deja la a-III-a ediţie şi ca în fiecare an, aduce laolaltă tineri entuziaști şi speakeri de excepție pentru a împărtaşi experienţe profesionale, poveşti de viaţă, ce înseamnă să fii un lider adevărat, cum să-ţi conduci eficient echipa, ce este motivaţia şi cât de imporantă este aceasta.

De asemenea, vei avea ocazia să înveţi de la oameni care au pornit totul de la zero, cum să ajungi de la idee la afacere, cât și despre antreprenoriatul social și cel de business, care va fi esența conferinței. Participarea este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.aiesecgalati.ro/imagine-leadership şi să-ţi rezervi locul în sală, completând formularul de înscriere. Numărul de participanți se limitează la 160, așadar, înregistrează-te din timp!

Deși nu sunt nici public speaker și nici antreprenor cu acte în regulă, am dat curs invitației de anul acesta pentru că cei de la AIESEC Galați consideră că aș avea ceva de împărtășit cu cei care vor participa.

Așa că în prima parte am ales să vorbesc despre începuturile mele în carieră, obstacolele peste care am dat și oportunitățile de care am reușit să profit. Deși timpul alocat pentru această prezentare e de 30 de minute, cred că în 10-15 minute voi termina cam tot ce am de spus. Așa că restul de timp îl voi aloca întrebărilor din sală, care sper să fie din belșug. În partea a doua voi avea o prezentare un pic mai specifică legată de experiențele mele din postura de blogger și din postura de om care practică marketingul online. Consider că în zilele noastre absolut orice tânăr care dorește să devină antreprenor merită să aibă cunoștințe solide despre mediul online, despre beneficiile și oportunitățile care pot fi explorate în acest mediu și despre evaluarea corectă a costurilor și energiei necesare unui start bun, aspecte nu de puține ori subevaluate. La fel, voi avea și timp dedicat întrebărilor. Sper să fie multe :)

Participarea la eveniment este complet gratuită, dar presupune înregistrare deoarece nu sunt decât 160 de locuri disponibile. Detalii și înscrieri aici. Ne vedem acolo.

Gabriel Ursan la Image Leadership

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.