Pabbly, o unealtă de marketing online folosită de Uber, CISCO și mulți alții

Pabbly este o suită de programe de tipul SaaS (Software as a Service) foarte interesantă. Am dat peste ea citind despre noi trenduri în marketing online și programe software ce pot face marketerilor viața mai ușoară.

Inițial nu am dat prea multă importanță, însă mi-au atras atenția trei aspecte. Primul este legat de clienții lor. Companii precum Uber, CISCO, Harvard sau The Guardian folosesc serviciile Pabbly.

Al doilea aspect care mi-a atras atenția este legat faptul că au mai multe servicii care se interconectează foarte ușor. Un singur cont, mai multe servicii (le voi detalia imediat).

Iar ultimul aspect este legat de prețuri. Deși nu sunt ieftini, nu sunt nici scumpi. Au un preț corect, scalabil cu nivelul de performanță și numărul de clienți la care ajungi.

Ce servicii oferă Pabbly?

  • Email Marketing
  • Facturare Abonamente
  • Form Builder
  • Verificare Emailuri
  • Connect (ce face și Zapier)
  • Pabbly Plus (toate serviciile la un loc)

Pabbly Email Marketing

Aici e simplu și ușor de înțeles ce oferă. Cu acest serviciu poți trimite newslettere, mesaje automatizate de mulțumire, poți crea sales funnels și cam tot ce poți face și cu un serviciu gen MailChimp sau GetResponse.

Pabbly Subscription Billing

Acest serviciu îți oferă posibilitatea să creezi și să facturezi abonamente, exact ca o companie de telefonie mobilă. Dacă ai un serviciu gen curs online, sală fitness, servicii beauty sau orice implică abonament, merită o privire.

Pabbly Form Builder

Formularele online sunt o metodă excelentă de a genera clienți potențiali. Poți trânti un Contact Form 7 pe un WordPress, sau poți apela la soluții mai profi, precum Pabbly Form Builder. Poți crea și sondaje sau quizzuri.

Pabbly Email Verification

Una dintre cele mai mari probleme ale ratei de livrare a mailurilor și newsletterelor în inbox este calitatea slabă a listei de mailuri. Fie că vorbim despre erori de sintaxă gen , în loc de . sau de typo-uri ale clienților, angajaților etc.

Pabbly Email Verification este primul serviciu de la Pabbly pe care probabil îl voi testa pentru un client de-al meu, deoarece are o bază de date de peste 46.000 de mailuri pe care toate serviciile gen MailChimp, GetResponse, Constant Contact, Aweber sau ConvertKit o resping pe motiv că ar afecta întregul server de trimitere și nu vor să se riște.

Prin urmare, nu vrei să rămâi cu emailuri nefolosite, așa că o să dau o tură cu Pabbly Email Verification să vedem ce rezultate obțin. Ei se laudă că fac procesul de verificare într-un mod lent, astfel încât cresc precizia.

Pabbly Email Verification

Pabbly Connect

După cum spuneam, Pabbly Connect este un serviciu similar Zapier. Practic, poate conecta mai multe servicii total diferite între ele pentru a automatiza sarcini. Este foarte eficient în procese de vânzare complexe.

Iată un exemplu:

Pabbly Plus

Pabbly Plus pare cel mai interesant plan de la ei deoarece conține toate serviciile la un loc la un preț mult mai avantajos decât le-ai cumpăra separat. Mai multe detalii regăsești în videoclipul de mai jos (pe scurt).

Voi ce alte software-uri care vă ajută în marketingul online folosiți?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.