Ofertă job part time: specialist IT

Am o ofertă pentru un job part time sau mai bine spus un job “ocazional” ;) care i se potriveşte unui specialist IT. Practic, este vorba de o companie ce are o infrastructura IT care mai poate “obosi” din când în când, iar specialistul IT trebuie să fie pregătit să intervină punctual în rezolvarea unei probleme sau unui set de probleme apărute.

La urma urmei, compania de care vorbesc are nevoie de un freelancer sau de o firmă care să poată trimite un om foarte bun pentru rezolvarea unor probleme IT, fără să fie necesar neapărat un contract de service pentru asta (nu înseamnă “bani la negru” :), staţi liniştiţi că e firmă serioasă). În cele ce urmează, am să vă povestesc şi ce trebuie să ştie să facă specialistul IT căutat. Vă zic direct “pe româneşte” că nu mă pricep la exprimări tehnice întortocheate.

  • Să ştie reţelistică. De la întins cabluri, până la configurat şi administrat servere (cu precădere servere de Linux). Cu alte cuvinte, să reuşeşti să rezolvi probleme de genul “Nu merge mailul!“, “A căzut netul!“, “Nu merge softul de vînzări că nu se face sincronizarea cu serverul!“, etc.
  • Să ştie un pic de hardware. Nu trebuie să ştii să refaci tranzistorii de pe o placă de bază, dar trebuie să ştii să identifici o potenţială problemă a unui sistem de calcul, a unei imprimante care nu funcţionează, a unui scanner care nu vrea deloc să coopereze, etc.
  • Să ştie un pic de software. Instalarea şi configurarea unui sistem de operare Windows sau chiar Linux trebuie să fie floare la ureche pentru tine. La fel şi instalarea sau configurarea unor aplicaţii folosite destul de des într-o companie unde calculatoarele nu se folosesc doar pentru “frecat excell sau redactat documente.
  • Să ştie să se descurce şi în zona electrică. Se mai strică câte o firmă luminoasă, câte un sistem de neoane mai complex de prin vreun magazin, etc. Trebuie să poţi ajuta şi la aşa ceva. Spre exemplu, dacă compania va deschide un punct de lucru nou, tu, specialistul IT trebuie să te descurci un pic şi cu reţeaua electrică, nu numai cu instalarea şi configurarea calculatoarelor sau cu asigurarea conexiunii la internet.
Ofertă job part time specialist IT
În anumite zile s-ar putea să faci şi aşa ceva ;)

Cam asta îmi vine în minte acum şi chiar dacă sunt nişte cerinţe scrise într-un limbaj colocvial, vă asigur că avem de-a face cu o firmă serioasă care caută un specialist IT cu o atitudine pozitivă, pentru un job ocazional care nu implică responsabilităţi majore decât atunci când specialistul IT primeşte diverse “misiuni“. Şi da … seamană cu un job în care compania respectivă îşi doreşte un om bun la toate :), dar măcar fiecare îşi setează corect aşteptările de la bun început.

În plus, trebuie să menţionez că specialistului IT îi vor fi prezentate mai întâi cum merg lucrurile prin firmă, nu i se vor arunca în braţe diverse responsabilităţi care să pară imposibile la prima vedere. Nu vreau să fie texte care să respingă, dar e nevoie de un om cu adevărat bun, care să nu fie depăşit de situaţii mediocre.

Mai multe detalii despre această posibilitate de colaborare puteţi obţine folosind formularul de contact de mai jos. Singura condiţie este ca specialistul IT să locuiască în Galaţi sau să se poată deplasa uşor prin oraşul Galaţi în timpul zilei.

Eu vă doresc succes, iar dacă aţi obţinut această oportunitate de colaborare prin intermediul meu, sunt bun de cinste :).

Atenţie, mesajele completate în formularul de mai jos nu ajung la mine, ci direct la departamentul de resurse umane a companiei în cauză. Succes!

[contact-form subject=”Aplicare post Specialist IT de pe GabrielUrsan.ro” to=”hr3@agress.ro”] [contact-field label=”Nume si Prenume” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Post vizat” type=”select” required=”true” options=”Specialist IT” /] [contact-field label=”Recomandat de” type=”select” required=”true” options=”GabrielUrsan.ro” /] [contact-field label=”Data naşterii” type=”text” required=”true” /] [contact-field label=”Localitate de reşedinţă” type=”select” required=”true” options=”Galaţi,Brăila,Foarte aproape de Galaţi” /] [contact-field label=”Ce te-ar recomanda pentru un astfel de post?” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Ofertă job part time: specialist IT”

    • Habar n-am :D! Având în vedere că e un fel de job “de colaborare”, cred ca plata va fi per “misiune”. Mai multe detalii cred că poate oferi cel care se ocupă de interviu. Eu mai multe detalii n-am.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.