Amuzant: regulile bărbaţilor

Am dat peste un articol amuzant despre regulile bărbaţilor pe care l-am tradus şi adaptat din engleză în română aici. La urma urmei e blog personal şi public ce-mi place aşa că nu poate să mă acuze nimeni de nimic :). Poate doar de misoginism :), dar nu e creaţie proprie aşa că jumătate din vină îmi poate fi iertată deja :). Glumesc :). La urma urmei, orice persoană de sex feminin cu simţul umorului va gusta cele scrise mai jos.

După cum scrie şi în articolul original, femeile au tot felul de reguli pe care le impun într-un mod mai mult sau mai puţin agresiv şi direct bărbaţilor din jur. De ce să nu poată avea şi bărbaţii un set de regulil ale lor, pe care să le expună public? Să începem.

Regulile barbatilor
Regulile barbatilor
 1. Sânii există pentru a fi cel puţin priviţi şi de asta o facem. Nu încerca să schimbi asta.
 2. Învăţă să te descurci cu colacul de la wc. Aşa cum noi nu avem nici o problemă că îl găsim de multe ori aşezat, aşa nu ar trebui să ai nici tu că îl găseşti ridicat.
 3. Sâmbăta este zi de sport. E la fel ca atunci când vine momentul lunii pline.
 4. Cumpărăturile nu sunt un sport şi nu îl vom putea privi niciodată aşa.
 5. Plânsul e o formă de şantaj.
 6. Cere direct şi concret ce vrei. Apropourile subtile nu funcţionează. Apropourile puternice nu funcţionează. Apropourile evidente nu funcţionează. Doar spune direct ce vrei şi sunt şanse mai mari să se rezolve.
 7. Da” sau „Nu” sunt răspunsuri acceptabile pentru aproape orice fel de întrebare.
 8. Vino la un bărbat cu o problemă concretă doar dacă vrei ajutor în rezolvarea acesteia. Simpatia este un aspect pentru care există prietenele tale.
 9. O durere de cap care durează de 17 luni de acum, e o problemă destul de nasoală. Consultă un doctor.
 10. Orice am spus în urmă cu 6 luni sau mai mult, nu mai poate fi un argument admisibil. De fapt, toate comentariile bărbaţilor devin nule după 7 zile şi nu mai pot fi folosite într-o ceartă viitoare.
 11. Dacă ai impresia că eşti grasă, probabil chiar eşti. Nu ne întreba pe noi.
 12. Dacă pornim de la premiza că orice lucru poate fi interpretat în două sensuri, iar unul din aceste sensuri te supără sau te enervează, gândeşte-te că întotdeauna ne-am referit la celălalt sens, cel pozitiv.
 13. Ne poţi ruga să facem ceva sau ne poţi spune cum vrei să fie făcut un lucru, dar niciodată ambele chestii de-odată. Dacă ştii deja cum se face cel mai bine un anumit lucru, o poţi face chiar tu.
 14. Oricând apare prilejul, spune ce ai de spus în timpul reclamelor TV.
 15. Cristofor Columb nu a avut nevoie de direcţii aşa că nici noi nu avem nevoie.
 16. Toţi bărbaţii văd doar în 16 culori, la fel ca setările de bază ale Windows-ului. Pentru noi, piersica este un fruct, nu o culoare şi habar nu avem ce înseamnă lila.
 17. Dacă ne mănâncă, zona aia va fi scărpinată. Pur şi simplu asta facem.
 18. Când întrebăm dacă e ceva în neregulă, iar tu răspunzi „nimic„, atunci ne vom comporta ca şi cum chiar nu ar fi nimic. Nu suntem proşti şi ştim că minţi, dar nu vrem să stricăm buna dispoziţie aparentă.
 19. Dacă pui o întrebare la care nu vrei un răspuns, aşetaptă-te la un răspuns pe care nu vrei să-l auzi.
 20. Când trebuie să mergem undeva, absolut orice vrei să porţi poate fi găsit cu uşurinţă dacă vrei. Pe bune.
 21. Nu ne întreba la ce ne gândim într-un anumit moment decât dacă eşti pregătită de o discuţie despre sex, sport, gadgeturi sau maşini.
 22. Ai haine suficiente.
 23. Ai prea mulţi pantofi.
 24. Orice bărbat e mereu în formă. Cercul e tot o formă.
 25. Mulţumim şi femeilor că au citit asta şi chiar dacă va fi nevoit vreun bărbat să doarmă pe canapea când a fost prins că distribuia acest articol prietenilor, nu e o problemă prea mare pentru că dormitul pe canapea ne face să ne simţim ca în camping.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Dacă ţi-a plăcut, nu-l ţine numai pentru tine că trebuie neapărat citit şi de alţi bărbaţi :). Tot ce aţi citit până acum este o traducere relativă şi o adaptare subiectivă a acestui articol pe care trebuie să-l menţionez ca sursă, alături de mulţumirile către autor.

8 comentarii la „Amuzant: regulile bărbaţilor”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.