Oamenii de succes în vânzări vor să obțină tot ce își doresc

Dacă ar fi să alegi între abundență și succes în viața personală sau în viața profesională, unde ai alege să ai parte de tot ce e mai bun?

Dar dacă ar fi să alegi între dragoste și bani, ce ai alege?

Oamenii de succes nu au de ce să își pună întrebări de genul ăsta.

Pentru că oamenii de succes înțeleg pur și simplu că pot să obțină tot ce își doresc și țintesc ca să obțină tot ce își doresc.

Diferența dintre oamenii care par să aibă tot norocul din lume și oamenii care sunt mereu puși în situația de a alege între diverse compromisuri constă în mentalitate.

În acest moment s-ar putea ca creierul tău să intre într-un fel de protecție sau scurt circuit și să spună că nu este adevărat, că nimic nu se compară cu situația ta, că ție ți-e ușor să zici asta dacă ai avut noroc și tot fel de chestii de genul ăsta care par a fi niște raționamente complet logice și de necombătut.

Eu nu te pot convinge că nu este așa și nu am niciun interes să o fac.

La urma urmei, nu poate fi plină lumea numai de oameni bogați și fericiți și trebuie să mai și rămână câțiva care să-și plângă de milă și să-și găsească motive de nereușită.

Însă tu nu ești una dintre persoanele alea. Pentru că citești acest articol. Ai un interes autentic pentru a te dezvolta și ești o persoană deschisă și flexibilă.

Tu ai înțeles din start că pentru a obține cât mai mult de la viață trebuie să țintești sus pe toate planurile: financiar, sentimental și spiritual.

Tu ai înțeles din start că oamenii de succes nu gândesc în termeni de ”ori asta, ori asta” ci de ”și asta, și asta”.

Pentru a fi un om de vânzări de succes trebuie să vrei tot, să țintești să îți iasă tot și să obții tot. Și nici măcar nu trebuie să lucrezi oficial în vânzări pentru a face asta.

Un om de succes, printre altele, este un vânzător excelent. Se vinde pe sine excelent, își vinde ideile excelent, își vinde produsele excelent și își vinde serviciile excelent.

Lasă-i pe amatori în liga lor să compătimească unii pe alții. Tu decide că ești un om de vânzări profesionist și observă că odată ce ai decis cu fermitate să ai succes, toată forța și energia ta se va canaliza acolo unde este necesar, că toate ușile se vor deschide și că toate resursele, informațiile și cunoștințele necesare îți vor apărea în cale.

P.S.: Când mă refer la ”tot” în acest articol, mă refer la tot ce îți dorești tu să obții, nu la tot ce se poate obține pe lume. Noțiunea de ”tot” este diferită pentru fiecare persoană. ”Totul” meu nu este una și aceeași cu ”totul” tău.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Oamenii de succes în vânzări vor să obțină tot ce își doresc”

  1. Statistica spune ca peste 60% din populatie este implicata in vanzari. Ati vazut taranii din piete care isi vand produsele? Chiar si ei fac parte din cei care traiesc din vanzari. Sa nu mai vorbim de industria de servicii, incepand de la turism si pana la activitati de igienizare a locuintei. Cumva, toti suntem “in vanzari”. Succesul, obiectivele, nevoile difera de la persoana la persoana. Dupa parerea mea, de la un anumit nivel ierarhic sa i spunem asa, cel mai mare succes este cel prin care reusesti sa dezvolti oameni – colegi si/sau clienti -, carora le deschizi noi orizonturi si dorinta de a se afirma ca oameni si profesionisti.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.