O lampă poate fi foarte utilă

Sunt o persoană căreia îi place foarte mult intimitatea însă de multe ori nu mă pot bucura de ea. Asta deoarece datorită studiilor am fost nevoit să stau prin diferite chirii, având astfel mai mulți colegi de cameră cu care trebuia să împart totul.

Atunci când ai un coleg de cameră trebuie numaidecât să existe respect. Fiecare trebuie să țină cont de pretențiile celuilalt astfel încât să nu apară conflicte. Probabil una dintre cele mai mari probleme pe care le-am întâlnit a fost aceea că nu puteam citi la ore târzii.

Obișnuiesc să mă culc la ore târzii pentru că stau la laptop, citesc sau fac alte activități. Am nevoie de asemenea de lumină așa că țin becul aprins. Pe unii însă îi deranjează acestă lumină așa că nu puteam să citesc deoarece colegul de cameră nu putea dormi. Astfel, timp de 5 ani de zile nu am prea putut sta târziu să citesc, cel puțin nu cu lumina aprinsă.

M-am chinuit să fac lumină cu telefonul însă era în zadar. Acum mă gândesc însă că o lampă lângă pat ar fi fost mult mai utilă. Asta deoarece o lampă nu are aceeași putere pe care o au becurile obișnuite și astfel nu ar oferi decât lumina suficientă cât să citesc câteva pagini. De asemenea o lampă o poți pune lângă pat sau dacă ai o priză prin apropiere, poți merge în partea opusă a camerei astfel încât să nu deranjezi pe nimeni. Poți de asemenea să cumperi o lampă de birou iar dacă o poziționezi în fața ta atunci vei bloca o mare parte din lumina pe care aceasta o oferă.

Pe scurt, e bine să ai mai multe surse de iluminare în cameră deoarece de multe ori nu o putem folosi pe cea principală sau pur și simplu nu avem nevoie chiar de toată acea lumină. Uneori avem nevoie doar de lumină pentru a citi, sau doar la birou așa că nu prea are rost să irosim energie eletrică pentru a ilumina o cameră întreagă.

Am văzut aici  o mulțime de idei pe care mi-ar plăcea să le văd și la mine în cameră, nu numai pe internet. Cel mai mult însă mi-ar plăcea să am ceva vintage deoarece îmi place foarte mult acest tip de design și cu siguranță ar crea o atmosferă foarte plăcută, mai ales lângă o bibliotecă cu multe cărți vechi, la rândul lor cu aspect vintage, și cu niște muzică jazz pe fundal.

Vouă care dintre modelele celor de la Atas vă plac?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.