O campanie de încercare de fraudare în care este implicat numele Carrefour Online circulă acum în piață!

Am primit un mesaj de atenționare din partea Carrefour Online.

Și având în vedere că există atât de mulți oameni naivi și disperați în România, cititori de expunere.com , efemeride și alte bălării, m-am gândit că aș putea să fac un pustiu de bine cuiva distribuind mesajul mai departe.

O campanie de incercare de fraudare in care este implicat numele Carrefour Online circula acum in piata!

Persoanele sunt sunate de catre un presupus reprezentant al Carrefour Online care le anunta ca sunt castigatorii unui premiu ce consta intr-o suma de bani iar pentru a intra in posesia acestuia sunt rugate sa se prezinte cu buletinul in incinta unui hotel.

Carrefour Online anunta ca niciodata nu va solicita nimanui sa se prezinte la o anumita locatie pentru a ridica vreun premiu, ci acestea vor fi livrate la domiciliul castigatorului prin reprezentanti oficiali, si nici nu va pretinde nimic in schimbul acestor premii.

In plus toate campaniile cu castiguri/premii vor fi comunicate pe toate paginile oficiale ale magazinului online (site, Facebook etc.).

Va rugam sa nu dati curs acestor invitatii si sa sunati la numarul nostru oficial 0800.0800.02 (tasta 02) in cazul in care vi se intampla acest lucru!

4 comentarii la „O campanie de încercare de fraudare în care este implicat numele Carrefour Online circulă acum în piață!”

  1. A luat-o razna rău de tot. :D Fontul e aiurea, nu sunt recunoscute corect diacriticele, meniurile, sidebarul..cei mai cam tot :P Pune versiunea mai veche de template până remediază dezvoltatorii problema (probabil vreun CSS care nu „lucrează” cum trebuie. Folosești Phonon de la Jetpack? Vezi că te afectează la Image SEO. :)

    Răspunde
  2. Ce p*l* mea ai făcut cu blogul că se vede deșirat pe tot ecranul? La 1920 px văd în stanga o palmă liberă, la mijloc articolul de o palma, iar un spațiu liber de-o palmă și… ce-a mai rămas e afișat sidebar-ul.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.