Gabi Google Plus

Nu stiu cum, dar am jumatate de milion de afisari pe Google Plus

Se pare că lumea ajunge pe profilul meu de Google+. Din greșeală, astăzi am observat că am aproape jumătate de milion de afișări și aproape 10.000 de oameni care mă urmăresc. Mai exact, 449.226 afișări și 9.134 de followers. Cred că trebuie să dau mai multă importanță acestei rețele sociale, nu doar să distribui articole acolo. Deși mulți au declarat deja rețeaua Google+ ușor nesemnificativă, se pare că cei de la Google nu se lasă așa ușor. Simpla implementare de comentarii prin Google+ la videoclipurile de pe YouTube a adus în România un val de utilizatori care nu și-ar fi făcut un profil acolo de bună voie. Voi urmări mai atent.Google Plus

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comments

 • Laurentiu

  Reply Reply 30/11/2014

  Eu am 5218513 afisari. Si doar 8 persoane care ma urmaresc. Plus ca mi se pare ca am profilul ascuns (ca sa nu apara in search). In fine, banuiesc ca afisarile vin de la pozele postate in G+ si share-uite pe alte site-uri (eu foloseam G+ ca sa incarc poze si dupa copiam adresa URL ca sa le dau cu embed pe forumuri/site-uri). Hmm, totusi e ciudat, ca nu am dat link la postarea cu poza, asa ca nu ar fi avut cum sa le numere..

 • Sorin

  Reply Reply 30/11/2014

  O fi plusat ceva de Black Friday ?!

 • Cosmin

  Reply Reply 03/12/2014

  Și profilul meu de G+ are un număr prea mare de afișări. Ceva e ciudat aici… :-) Hmmm…

 • TSBogdan

  Reply Reply 16/01/2016

  Și la mine a început să crească profilul de G+, îmi dau seama din statisticile blogului, că apare ca referent.

Leave A Response

* Denotes Required Field