Daca s-ar scrie o carte despre blogging, despre ce ai dori sa citesti si cat ai fi dispus sa platesti pentru ea?

Nu sunt eu în măsură să scriu de unul singur o carte despre blogging. Dar dacă ar exista cineva în măsură să o scrie, ce informații v-ați aștepta să găsiți în carte? Iar când zic ”în măsură” mă refer la bloggeri serioși, care au în spate puterea exemplului, nu la grași care scriu cărți despre nutriție și încearcă să-ți bage rahat pe gât. Că oameni care nu au rezultate, dar scriu cărți despre diverse sunt cu duiumul. Eu mă refer la ceva serios. De asemenea, câți bani ați fi dispuși să dați pe o astfel de carte? Eu recunosc că aș da și 100 lei fără să stau pe gânduri, dar s-ar putea să fie o sumă mult prea mare pentru unii bloggeri aflați la început de drum. Scrieți-mi părerile voastre în comentarii și promit că dacă va exista o astfel de carte în România la care eu să fiu coautor, am să vă fac rost de un voucher de 50% reducere. Repet, doar dacă va exista în condițiile astea. Că s-ar putea să nu existe niciodată o astfel de carte e cu totul și cu totul altă poveste :)Carte Blogging

5 comentarii la „Daca s-ar scrie o carte despre blogging, despre ce ai dori sa citesti si cat ai fi dispus sa platesti pentru ea?”

  1. Intrebarea cheie e alta: in cat timp s-ar scrie cartea si cat de valabila ar mai fi? Facebook isi schimba algoritmii lunar, google la 3 luni. Scrii 2 luni, inca 2 luni tiparirea, mai sunt valabile informatiile?

    Răspunde
  2. Daca ar fi o carte intr-adevar buna as plati si eu 100 de lei. As vrea totusi sa contina sfaturi concrete precum si mici povestiri din experientele fiecarui blogger. As vrea sa fei o carte care chiar sa te invete ceva.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.