Daca s-ar scrie o carte despre blogging, despre ce ai dori sa citesti si cat ai fi dispus sa platesti pentru ea?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Nu sunt eu în măsură să scriu de unul singur o carte despre blogging. Dar dacă ar exista cineva în măsură să o scrie, ce informații v-ați aștepta să găsiți în carte? Iar când zic ”în măsură” mă refer la bloggeri serioși, care au în spate puterea exemplului, nu la grași care scriu cărți despre nutriție și încearcă să-ți bage rahat pe gât. Că oameni care nu au rezultate, dar scriu cărți despre diverse sunt cu duiumul. Eu mă refer la ceva serios. De asemenea, câți bani ați fi dispuși să dați pe o astfel de carte? Eu recunosc că aș da și 100 lei fără să stau pe gânduri, dar s-ar putea să fie o sumă mult prea mare pentru unii bloggeri aflați la început de drum. Scrieți-mi părerile voastre în comentarii și promit că dacă va exista o astfel de carte în România la care eu să fiu coautor, am să vă fac rost de un voucher de 50% reducere. Repet, doar dacă va exista în condițiile astea. Că s-ar putea să nu existe niciodată o astfel de carte e cu totul și cu totul altă poveste :)Carte Blogging


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Daca s-ar scrie o carte despre blogging, despre ce ai dori sa citesti si cat ai fi dispus sa platesti pentru ea?”

  1. Daca ar fi o carte intr-adevar buna as plati si eu 100 de lei. As vrea totusi sa contina sfaturi concrete precum si mici povestiri din experientele fiecarui blogger. As vrea sa fei o carte care chiar sa te invete ceva.

    Răspunde
  2. Intrebarea cheie e alta: in cat timp s-ar scrie cartea si cat de valabila ar mai fi? Facebook isi schimba algoritmii lunar, google la 3 luni. Scrii 2 luni, inca 2 luni tiparirea, mai sunt valabile informatiile?

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend