Mă distrez copios la fiecare comentariu negativ (cu injurii) pe care îl primesc pe blog. Acum 2 ani mă ofticam tare. Chiar mă gândeam că omul respectiv vrea să îmi ofere un feedback. Nu era așa. Voia doar să obțină o primă aprobare în comentarii ca să nu mai treacă prin moderare și să o ardă în continuare cu câcat. Am stomacul tare. Mai dați. Că am și surprize pentru voi. Mă bucur că vă pasă de mine :) Mai vin pe la voi. Mai jos aveți poza mea, ca să nu-mi ziceți că nu-mi asum identitatea. Pentru că oricine e șmecher cu niște comentarii semnate la vrăjeală. Înțeleg, e nasol tare să vă treziți la o vârstă anume că ați așteptat doar lucruri din cer de la alții. Poate de la extratereștri. Totul vi se cuvine, știu. Sunteți niște genii nedescoperite. A, și mai știu că trăiți într-o lume nedreaptă, într-o țară nedreaptă, într-un grup care vă tolerează pentru că nu vreți să vi se zică chestii negative. Avem nevoie în societate și de oameni ca voi. Nu disperați. Sunteți buni la ceva.Gabriel Ursan Profil


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  11 replies to "Nu-mi pasa de comentariile negative"

  • cKy

   Pff te ataci degeaba Gabi, lasă mă ce ei nu este oameni? Pe ei cine să îi bage în seamă?
   Apropo să nu-mi zici că eşti un caz Zoso? …ştii tu!

   • Gabriel Ursan

    Nu sunt la nivelul ăla, dar treburile vin și tot vin :)

    • Farcas Gelu Danut

     Calm. De ce sudistii ;) sunt asa de …agitati? ;)
     Ignorarea este cel mai bun raspuns, cea mai dureroasa palma la adresa lor.
     Nu arata ca-ti pasa. Un Iohannis de Galati. ;)
     Un fost coleg de serviciu, originar din zona Sibiului (ca tot este Sibiul la moda acum) avea o vorba:
     „nu-i treaba magarului de unde beau oile apa”. Asa ca, nu-i treaba detractorilor ce faci, vezi-ti de treaba netulburat.

  • Adi

   Îmi place cum gândești atât ca blogger cât și ca om. Sincer să fiu, reprezinți un model pentru mine ca blogger și nu numai. Succes și la mulți ani încă o dată !

  • Toth

   Succes in munca ta si multe sanatate!

  • Amarie Vasile

   Acest comentariu nu se doreste a fi negativ, ci cu scopul de a obtine o informatie :citandu-va /copiind din postarile dv. „http://www.gabrielursan.ro/castiga-un-samsung-e2222-in-2-timpi-si-3-miscari/marele câștigător să fie ales prin tragere la sorți și anunțat până pe data de 17 noiembrie 2013.” „Tragerea la sorți va fi realizată prin intermediul binecunoscutei platforme Random.org și va fi publicată într-un video, pe canalul meu de Youtube.”
   Eu nu am descoperit daca a fost postat. Poate ma ajutati, va rog.
   Cu stima, V. Amarie

   • Gabriel Ursan

    Sigur a fost postat ca e din 2013. Am sa il caut si revin cu link.

    • Gabriel Ursan

     Nu-l mai găsesc la mine, dar sigur l-a dat GSMRo pe blog în 2013 sau pe pagina de Fb. Fiind un an de atunci nu mai găsesc cel puțin pe la mine. Observ că era concursul GSMRo și de asta. Îi întreb și pe ei luni.

  • Amarie Vasile

   Va prezint scuze ca v-am deranjat cu un concurs din 2013. Am avut impresia ca e din 2014 si doream sa-l sterg, nu inainte de a vedea cum s-a finalizat.
   Toate cele bune si frumoase, V. Amarie

Comentează la acest articol