In sfarsit mi-a venit update la Android 5.0

Am un Nexus 5. Și așa cum îi șade bine unui dispozitiv Google, update-urile sunt primite la timp. De asta tot recomand Nexus 5. Primele impresii pentru Android 5.0? Arată bine (material design), se mișcă bine, nu are erori (la mine). Dacă aveți dispozitive Nexus, merită încercat update-ul. Revin cu impresii după folosire.Android 5.0 poza 1 Android 5.0 poza 2 Android 5.0 poza 3 Android 5.0 poza 4

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „In sfarsit mi-a venit update la Android 5.0”

 1. Cat de frumos este <3 ! Deabia astept si ca cei de la Allview sa faca acest pas si cu ocazia asta sper sa scap si de restarturile aiurite si blocajele lui 4.4 kitkat modat de Allview…telefonul nou trebuie sa il trimit in service acum… Sper sa faca update la 5.0 cat mai repede.

  Răspunde
 2. UUh, de abia astept sa il primesc si eu pe s5, is curios daca o sa il primeasca si telefoanele mai vechi de la samsung gen s3. Daca va fi asa bravo lor ca ar reusi sa le faca sa ruleze mai bine, un fel de “resuscitare”

  Răspunde
 3. Salutare.si la mine a venit astazi pe nexus 5 .arata foarte bine dar are probleme.după ce lam instalat ,facebooku nu a mers.in momentul asta si a mai revenit dar tot se mișca greut .mi a șters remi online.am încercat sa l copiez din nou după magazin play si da eroare..ce pot sa zic îmi pare rău ca am dat update..mai trb lucrat la el…la voi cum este ???

  Răspunde
 4. Si eu tot azi am facut updat-ul,mi se pare fain,mai trebuie umblat umpic,animatiile au umpic de intarziere,dar in rest e super.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.