Uneori e mai greu să te lași de alune decât de țigări :). Țigara o mai fumezi din când în când, dar când te apuci de mâncat alune nu te mai poți opri. De exemplu, eu acum eu o adorm pe fiică-mea și scriu pe blog de pe tabletă, dar înainte de asta am mâncat două alune. Două! Și îmi este gândul numai la ele. Poate pare un articol prostesc, dar până una alta www.GabrielUrsan.ro e blog personal și pot scrie orice îmi taie capul. Așa că acum mi-a mers gândul la alune :). Probabil treaba cu alunele este valabilă și în cazul semințelor, dar eu mănânc semințe mai rar, alunele fiind preferatele mele. Defapt, nu sunt alune, sun arahide, dar expresia din popor m-a făcut să le tot numesc alune. La voi cum e? Când vă apucați de mâncat alune, fistic, semințe, floricele sau ceva de genul, cât de greu este să vă opriți :)?Alune


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  12 replies to "Nu mă pot lăsa de alune"

  • Postolachi Dumitru

   Welcome in bransa dependentilor de nuci, alune si arahide… faza cea mai nasoala e ca ingrasa… si cea mai putin nasoala e faptul ca cele vrac nu au gustul la fel de bun ca cele impachetate la suta de grame… asa ca se simte si la buzunar :)

  • Coffee

   Alunele prajite vrac, facute cum trebuie, sunt mai bune decat cele la punga.

  • Petre

   Merg alunele fara bere ? sau alunele sunt doar pretextul pentru a mai desface o bere buna :)

   • Gabriel Ursan

    Normal că s-a desfăcut și bere :). La mine berea merge cu orice, iar alunele merg cu bere :).

  • Cristina P.

   Eu de exemplu cand incep sa mananc seminte de dovleac, bine prajite, mai rar ce-i drept, greu ma opresc, sincer! Toate fac bine pt.sanatate, chiar daca si ingrasa! E un articol funny! Imi place cum scrii in general! O zi placuta!

  • Bucur

   No ce pot sa zic fiecare cu dependentele lui :)) i-ti urez sa scapi de acesta dependenta sau sa o mai raresti…

  • Dobre Petronel

   Cu alunele nu ma prea omor. Semintele in schimb sunt moartea mea. :)) *alaturi de o bere, ocazional, consumata responsabil =]]*

  • Iulian

   Eu sunt cu semintele si berea mai ales cand am chef sa ma uit la un film fain sau la o emisiune care imi place imi fac stocuri serioase.

Comentează la acest articol