Noul Apple MacBook Retina este disponibil în România cu garanție internațională de 2 ani

Dacă aveți bani de cheltuit și vreți să aveți ultima fiță de laptop Apple, atunci să știți că îl puteți cumpăra din România de aici. Dacă ți-l iei pe firmă în interes de serviciu și consideri TVA-ul de 24%, un preț de 5191 lei (fără TVA) n-o fi chiar așa mare :). Atenție, vorbim despre modelul despre care scriam aici. E cel cu ecran Retina de 12 inchi și cu un port USB-C. Laptopul ăla extrem de subțire. Deși nu e la fel de performant ca un MacBook Pro (și nici la fel de ieftin), cu siguranță noul MacBook își va găsi cumpărători. Pentru că arată bestial.Noul MacBook

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Noul Apple MacBook Retina este disponibil în România cu garanție internațională de 2 ani”

 1. Testează, nimeni nu a spus să nu o faci, dar fă-o cu cap Gabiță!

  Folosește cookies ca să nu îi mai afișezi unui vizitator popup-ul ală de abonare de 10 ori pe zi.

  Uită-te la Zoso și învață de la el sau fură meserie în ceea ce privește capitolul usability. Sau întreabă-l pe Andrei de la SimpleNET că nu cere bani pentru sfaturi (sau nu așa de muți cât să nu-ți permiți). Sau cere și părerea lui Claudiu că nu te-a repezit niciodată când i-ai cerut sfatul și ajutorul.

  Aceasta doar dacă nu vrei să iei aminte la sfatul unui hater: e aiurea, nașpa și enervant… adică obții exact opusul a ceea ce-ți dorești.

  Răspunde
  • Eu am deja bijuteria mea. Sunt genul de tip care se pupă bine cu un MacBook Pro doar pentru ce ar putea face când aș avea nevoie de toată puterea. Dar, acest New MacBook s-ar preta la ce face nevastă-mea pe el. Plus că cică Windows 10 se mișcă exemplar pe acest nou MacBook.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.