Dacă aveți bani de cheltuit și vreți să aveți ultima fiță de laptop Apple, atunci să știți că îl puteți cumpăra din România de aici. Dacă ți-l iei pe firmă în interes de serviciu și consideri TVA-ul de 24%, un preț de 5191 lei (fără TVA) n-o fi chiar așa mare :). Atenție, vorbim despre modelul despre care scriam aici. E cel cu ecran Retina de 12 inchi și cu un port USB-C. Laptopul ăla extrem de subțire. Deși nu e la fel de performant ca un MacBook Pro (și nici la fel de ieftin), cu siguranță noul MacBook își va găsi cumpărători. Pentru că arată bestial.Noul MacBook


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  8 replies to "Noul Apple MacBook Retina este disponibil în România cu garanție internațională de 2 ani"

  • Postolachi Dumitru

   Dacă vrei productivitate nu-l recomand… e bun dar depinde ce vrei să faci cu el… doar blogging? Atunci e OK! Doar browsing? Și așa e OK!

   • Gabriel Ursan

    Eu am deja bijuteria mea. Sunt genul de tip care se pupă bine cu un MacBook Pro doar pentru ce ar putea face când aș avea nevoie de toată puterea. Dar, acest New MacBook s-ar preta la ce face nevastă-mea pe el. Plus că cică Windows 10 se mișcă exemplar pe acest nou MacBook.

  • Dobre Petronel

   O arăta el bine dar e prea micuț. Și prea piperat prețul pentru românia. :))

  • Postolachi Dumitru

   Gabriele! Gabriele! 3 boxuri pentru abonarea la newsletter? Îmi bag uBlock și fac petiție la Chrome să-l adauge din oficiu la următoarea versiune…

  • Postolachi Dumitru

   Testează, nimeni nu a spus să nu o faci, dar fă-o cu cap Gabiță!

   Folosește cookies ca să nu îi mai afișezi unui vizitator popup-ul ală de abonare de 10 ori pe zi.

   Uită-te la Zoso și învață de la el sau fură meserie în ceea ce privește capitolul usability. Sau întreabă-l pe Andrei de la SimpleNET că nu cere bani pentru sfaturi (sau nu așa de muți cât să nu-ți permiți). Sau cere și părerea lui Claudiu că nu te-a repezit niciodată când i-ai cerut sfatul și ajutorul.

   Aceasta doar dacă nu vrei să iei aminte la sfatul unui hater: e aiurea, nașpa și enervant… adică obții exact opusul a ceea ce-ți dorești.

   • Gabriel Ursan

    Ciudat, la mine nu mai face trigger după ce a făcut odată. L-am setat după 14 zile să facă. Să înțeleg că la tine face trigger ori de câte ori intri?

Comentează la acest articol