Cei de la Kurtmann se pregătesc să închidă? :)

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Altfel nu-mi explic cum astăzi mi-am luat trei pantaloni și un tricou cu 97 de lei. Parcă s-ar pregăti de lichidat stocul și plecat acasă :) Pe cea mai ieftină pereche de pantaloni am dat 20,97 lei și e de la Bershka. Pe pantalonii de stofă am dat 29 de lei și sunt de la Zara. Reducerile de 70% sunt pe bune, se pare. Adică, nici măcar în depozit la chinezi nu găsești prețuri așa mici la haine. Există reduceri de 70% la haine și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Vezi aici ce mai prinzi pe stoc. Și bineînțeles că cei de la Kurtmann nu se pregătesc să închidă. Era o glumă. E doar o simplă campanie de reduceri. Sper să găsiți mărimile.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „Cei de la Kurtmann se pregătesc să închidă? :)”

  1. asa fac ei in fiecare an, isi lichideaza stocurile vechi… asa a fost si in primavara si anul trecut…
    Dar sincer nu inteleg marimile la pantaloni!!!!!!!ma poate lamuri cineva?

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend