Niste cumparaturi pentru laptop

Dacă tot mi-am tras laptop adevărat :), am zis că merită niște treburi în plus. I-am luat mouse doar pe bluetooth ca să nu mai țin un port ocupat, ceva silent pe răcire ca să văd cum merge treaba și cu astfel de echipamente și niște , că urăsc cablurile lungi și dese, cheia marilor succese :). Vă țin la curent.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Niste cumparaturi pentru laptop”

 1. Bineinteles ca si mousul pe bluetooth are o sursa de alimentare iar acelea sunt in general bateriile. :D

  @Claudiu Burlacu – la generatiile noi de mousi WiFI bateriile tin si 2 luni de zile. Am acasa un Logitech si un HP … cred ca le incarc acumulatorii odata la 2 luni si sunt forjati nu gluma. Cei pe bluetooth sunt si mai eficienti din acest punct de vedere.

  Gabriel, ma bucur ca mi’ai asculta recomandarea si ti’ai luat si un coolerpad. Asa cum am zis sunt insa foarte curios si eu de eficienta lui reala. La banii aia ar cam trebui sa si faca ceva in afara de sa fie folosit in cel mai rau caz pe post de protectie suplimentara la laptop. :D

  Sa le folosesti sanatos! ;)

  Răspunde
 2. Să le folosești cu plăcere! :) Habar n-aveam că există mouse bluetooth-only. :D Și o curiozitate: cooler-ul ăla e îmbrăcat într-o “husă” sau mie mi se pare?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.