racire laptop

Niste cumparaturi pentru laptop

Dacă tot mi-am tras laptop adevărat :), am zis că merită niște treburi în plus. I-am luat mouse doar pe bluetooth ca să nu mai țin un port ocupat, ceva silent pe răcire ca să văd cum merge treaba și cu astfel de echipamente și niște căști wi-fi, că urăsc cablurile lungi și dese, cheia marilor succese :). Vă țin la curent.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • Iulian

  Reply Reply 02/09/2014

  Să le folosești cu plăcere! :) Habar n-aveam că există mouse bluetooth-only. :D Și o curiozitate: cooler-ul ăla e îmbrăcat într-o „husă” sau mie mi se pare?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 02/09/2014

   Nu e cooler activ, e fără ventilatoare :) E fabricat dintr-un material care cică absoarbe căldura.

   • Iulian

    Reply Reply 02/09/2014

    Mulțumesc, chiar eram curios. :) Mi se pare interesant și…ciudat :D. Să ne spui cum se descurcă.

 • Luci Florescu

  Reply Reply 02/09/2014

  Sunt tare curios daca face fata suportul ala.

 • Mouse-ul funcționează pe bateri?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 02/09/2014

   Așa cred. Când sosește verific.

   • Am şi eu un mouse pe wi-fi, cu bateri, nici nu îmi ajung o săptămână 2 baterii.Am renunţat la el, tot cel cu fir e mai bun :)

 • ice4you

  Reply Reply 03/09/2014

  Bineinteles ca si mousul pe bluetooth are o sursa de alimentare iar acelea sunt in general bateriile. :D

  @Claudiu Burlacu – la generatiile noi de mousi WiFI bateriile tin si 2 luni de zile. Am acasa un Logitech si un HP … cred ca le incarc acumulatorii odata la 2 luni si sunt forjati nu gluma. Cei pe bluetooth sunt si mai eficienti din acest punct de vedere.

  Gabriel, ma bucur ca mi’ai asculta recomandarea si ti’ai luat si un coolerpad. Asa cum am zis sunt insa foarte curios si eu de eficienta lui reala. La banii aia ar cam trebui sa si faca ceva in afara de sa fie folosit in cel mai rau caz pe post de protectie suplimentara la laptop. :D

  Sa le folosesti sanatos! ;)

Leave A Response

* Denotes Required Field