Motorola s-ar putea sa lucreze la noul Nexus

Nexus e gama pură de smartphone-uri Google. Am scris deja aici cât de fain este să ai un Nexus 5 și am scris ulterior aici cum nici Samsung Galaxy S5 nu e perfect chiar dacă e mai nou. Eu abia aștept lansarea Nexus 6 și sper din tot sufletul să se întâmple în noiembrie 2014 și nu la începutul anului 2015. Așa că stau geană pe toate știrile despre Nexus 6. Iată ce spune aici GSMArena despre noul Nexus 6 la care ar putea lucra Motorola. Singura parte tristă e că ar avea un ecran deja mult prea mare: 5.9 inchi. Eu încă sper la un Nexus 6 în stilul LG G3, așa cum și Nexus 5 a fost anul trecut în stilul LG G2.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Lupica George

    Reply Reply 28/07/2014

    Sper că la Nexus 7 va lucra Sony. Si sper că vor fi băieți deștepți să facă un Nexus 7 mini, undeva pe la 4.5 sau mai putin. (lecții de la Z1 Compact)

    Chiar ne uităm cu toții la filme Full HD pe telefoanele mobile?

Leave A Response

* Denotes Required Field