Moise Guran s-ar putea sa nu mai aiba emisiune la TVR

Știu că știți că știuca-i știucă și mai știți că știuca-i pește, însă cine-o arde-n știucă ori e prost, ori nu gândește. E o vorbă veche. Abuzurile de genul ăsta chiar dacă au fost deja menționate peste tot în ultima perioadă, merită menționate și mai târziu. Adică acum. Citiți aici. Din nou. Și după aia mai gândiți-vă. Îmi place că toată lumea o arde cu: “Ponta va fi președinte, dar nu vrem asta!” Păi dacă nu vrei asta nu te mai da bătut din prima, că ne merităm soarta astfel. De multe ori când întreb cine va fi președintele României mi se răspunde cu următoare întrebare: “Cine va fi sau cine îmi doresc să fie?” Oameni buni, atâta vreme cât aveți drept de vot, gură să vorbiți și capacitate de a a influența măcar un fluture sălbatic… folosiți-le!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Moise Guran s-ar putea sa nu mai aiba emisiune la TVR”

 1. Am „citit aici”, deşi am văzut emisiunea. Am văzut emisiunea din cauza (datorită) articolelor pe care le-am citit „peste zi” şi din cauză că altceva n-am găsit de văzut. Deocamdată cred că s-ar putea să mai aibă emisiune la TVR, reclama la emisiunea Biziday fiind introdusă în calupurile publicitare.

  Răspunde
   • In sezonul urmator emisiunea nu era inscrisa in grila ” se revenise la grila de primavara” .
    Insa Guran le-a adresat cateva replici si se pare ca si Ponta a dat-o in fasole. Ca de fapt pe Tanase in deranja un consilier.
    Din ce am mai citit , e posibil sa fie reintrodus insa….ce viata ar mai avea in stilul asta? Il vor pandi pana cand va deranja iar.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.