Perna cu bluetooth 2

Am primit o perna cu difuzor si bluetooth!

Da, ai citit bine. Am primit o pernă cu difuzor și bluetooth. Toată treaba asta face parte din campania genială a celor de la DoctorFenster.ro unde găsești ferestre de clasă A. Adică treburi premium de la VEKA. Am și testat perna. Da, funcționează. Difuzorul se aude suficient de tare încât să înțelegi ce se cântă, dar suficient de încet încât să poți adormi pe muzică. Muzica o pui tu de pe orice device cu bluetooth (smartphone, tabletă, laptop etc.). Însă nu rămâneți în cap numai cu perna asta mai deosebită despre care v-am zis, ci cu frumoasa idee de promovare a ferestrelor de calitate superioară Doctor Fenster – VEKA. Priviți. Citiți.Perna cu bluetooth 1Perna cu bluetooth 2

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comments

 • Adi

  Reply Reply 18/09/2014

  Oare nu te va durea capul de dimineata?

 • Lospa

  Reply Reply 19/09/2014

  Ar mai lipsi perna care face de mancare, si iti baga in gura la ora 8 dimineata cartofi pai si salam.

  • Andreea

   Reply Reply 19/09/2014

   Peste vreun an, doi ai sa auzi ca google sau microsoft, lanseaza si o asemenea perna.

 • Robert

  Reply Reply 20/09/2014

  Dacă funcționează și alarma de dimineață, eu îmi fac una pe comandă specială.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/09/2014

   Normal că funcționează :) Numai că trebuie să conectezi telefonul la ea ca să sune. Eventual îl pui la încărcat ca să ai baterie în ziua următoare.

Leave A Response

* Denotes Required Field