Mici schimbări la template

Framework Genesis rămâne pe poziții, însă am simțit nevoia de o schimbare din următoarele motive: vreau să pun anunțuri AdSense mai late în fiecare post (de fapt, am pus mărind lățimea de la 300 la 336), vreau să am mai multe articole pe aceeași pagină fără să fac ditamai cârnatul de articole pe home page (oricum este), cică e mai sănătos să faci modificări pe child theme (nu pe framework direct), voiam să fie textul mai ieșit în evidență când se apucă omul de citit (mai lată zona) și simțeam nevoia de o mică schimbare care să mă motiveze să fiu un pic mai activ pe blog. Coffe (verificați și concursul de pe blog cu ocazia linkului înspre el) urmează să-mi explice mai pe larg cum să fac să dispară tagline-ul din home page care arată ca naiba și cum cel mai recent articol să nu mai fie full post pe prima pagină. În rest vă rog păreri, bug reports, “de mamă” :) etc.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

25 de comentarii la „Mici schimbări la template”

 1. Daca e responsive se adapteaza mai bine dar ads are modul asincron si sincron poti pune sincron si reclama ads se sincronizeaza dupa aparatul detectat

  Răspunde
  • Eu știam că sincron și asincron ține de fapt de viteza de încărcare totală a unei pagini. Spre exemplu, asincron reprezintă tehnologia mai nouă care permite încărcarea asincronă a unui ad de exemplu, astfel încât utilizatorului să i se încarce pagina mai repede și să aibă o experiență pozitivă de navigare. În nici un caz nu cred că ține de responsivenes la ads.

   Răspunde
  • Teoretic ar trebui, dar cred că mai mult ține de optimizarea anunțurilor pe mobil în raport cu felul cum arată conținutul. Eu din păcate n-am făcut teste pe zona asta ca să compar.

   Răspunde
 2. o parere doar. oare se poate ca in homepage si categorii articolele sa apara cu poza featured mare adica lata dintr o margine in alta? am vazut la multi ca se poarta… poate eu daca as trece la eleven40 as incercasi stilu asta…dar eu sunt pe alta nisa fashion si poate s-ar potrivi mai bine decat in cazul tau.

  Răspunde
  • Cred că ar merge fără probleme, dar am imagini mult prea mici la multe articole și ar trebui să le modific și pe cele din spate, lucru care cred că implică un efort inutil :)

   Răspunde
 3. Nu merit link, ca nu le am asa bine. Stiu doar ca home.php se sterge din ftp, m-a ajutat minunatul meu provider simplenet, iar tagul am cautat pe net pana am gasit ce trebuie sters, dar nu mai dau acum de chestia aia.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.