Mi-ar plăcea de la blogroll!

Lansez o leapşă pentru cei din blogroll-ul meu şi pentru cei din blogroll-urile lor :). Ştiu că unii nu prea mai gustă acest tip de articole, însă eu consider că subiectul lepşei contează cel mai mult şi nu neapărat noţiunea de leapşă.

Acestea fiind zise, vă invit să spuneţi ce v-ar plăcea să dezvolte oamenii din blogroll-ul vostru. Ăsta e şi un bun exerciţiu de feedback necerut :) care s-ar putea să ajute, dacă oamenii din blogroll-ul vostru ştiu să primească feedback şi să nu se supere.

Cat de bine cunosti blogurile din blogroll

Mi-ar plăcea de la blogroll

Ca Dumitru Postolachi să-şi facă timp să scrie mai des pe blogul ăsta. Poate pentru el timpul nu mai are răbdare, însă sunt mulţi care dau click aproape zilnic acolo şi se aşteaptă ca măcar o dată pe săptămână să găsească ceva nou.

Ca cel pe care 9 specialişti din 10 îl recomandă, Claudiu Farcaş, să nu mai fie aşa stresat şi să se descarce mai des pe blogul său personal. Oricum va ajunge expert în afacerile online şi va câştiga foarte bine de acolo. Trebuie doar să mai citească ceva bloguri care tratează articole legate de dezvoltarea personală, dacă tot zicea că nu-i plac :).

Ca Dan Dragomir să preia lepşe pe computer blog chiar dacă el consideră că e prea bătrân :) şi a trecut de mult peste astfel de articole :). Bătrân egal experimentat Dane :). Ca să fiu sigur că nu înţelegi greşit :).

Ca Vasile Raţă, alias Pato, să iasă mai repede din perioada dragă studenţilor :) şi să se orienteze mai mult către blogul său. Eu ştiu că nu se vede ieşind la pensie din blogging, însă merită să rămână mereu cu un gând bun la cititorii săi.

Ca Petre Dalea să-şi mai cureţe un pic tema de pe blogul său personal şi să-şi fixeze obiectiv solid ca să mai pună o cărămidă la statutul de A-Lister, statut care trebuie să reprezinte obiectivul său final pe 2013. Ca să fie dus la îndeplinire, trebuie mai multe articole scrise la o frecvenţă potrivită. Petre, sper doar să nu ne uiţi atunci când ajungi în top :).

Ca Tudorel Bezea să mai stea pe net :). Mai des, mai mult, mai cu noi. De fapt, mai cu noi, că de stat pe internet stă şi sigur face alte treburi mai profitabile, însă un pic de relaxare nu strică niciodată, indiferent câte proiecte promiţătoare există.

Ca Yamasha să continue să scrie multe chestiuţe (chestii utile) pe blogul său, indiferent cât de aglomerat ar fi în perioada următoare. Sunt multe de învăţat din experimentele IT pe care le face.

Dau leapşa mai departe

La toţi care vor să o preia. Cu link sau fără link către acest articol. Nu contează. Dacă nu-mi dai trackback sau pingback, măcar lasă-mi un comentariu aici ca să intru şi să citesc ce ai scris.

Bineînţeles, toţi cei care am menţionat în acest articol sunt invitaţi by default :). Din fericire, nu aveţi blogroll-uri lungi şi dese, cheia marilor succese :). Aşa că vă va fi uşor.

Nu ştiu ce vor face cei cu blogroll-uri kilometrice :)! Sunt curios dacă pot să zică ce le-ar plăcea de la blogroll-ul lor pentru fiecare blog în parte. Chair vreau să-i văd pe cei cu blogroll imens care dau curs acestei lepşe. Respect anticipat.

8 comentarii la „Mi-ar plăcea de la blogroll!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.