Mi-am tras notificări push la blog

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Probabil mulți dintre voi au deja așa ceva, dar astăzi m-am gândit să îmi instalez și eu notificări push. La recomandarea lui Bogdan Pană am instalat pluginul OneSignal. Ușor de configurat, simpatic de folosit. Acum să vedem și dacă va prinde această modalitate de subcribe. În caz că nu știți, notificările push în browser apar atunci când public ceva nou dacă te-ai abonat. În cazul în care folosești Chrome, Firefox sau Safari (pe Mac), vei vedea un mesaj de la blogul meu în care ești întrebat dacă vrei să fii ținut la curent cu diverse notificări. Dacă accepți, e ca și cum te-ai abonat la newsletter, dar fără ca eu să am alte date personale despre tine gen adresă de email. Dacă ești la computer cu browserul deschis și se nimerește să public eu un articol în momentul acela, vei primi o notificare în browser. Atâta tot. Bine, pot trimite și mesaje fără să public ceva. Gen să le urez bună dimineața celor care au acceptat notificările :) Chiar sunt curios câte persoane vor da ok. Din păcate nu voi ști care din voi ați făcut-o, dar mulțumesc!

Exemplu de cerere de acceptare push notification.

⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

10 comentarii la „Mi-am tras notificări push la blog”

  1. Sunt ok atat timp cat nu se abuzeaza de ele. :) Si eu am inceput sa le prefer, sa ma abonez cu asa ceva. Totusi, mi-a fost frica sa setez sa preia articolele noi… pentru ca scriu zilnic. Mi s-ar părea spammy.

    Răspunde
  2. Și eu vreau s-o fac, dar n-am avut timp să mă ocup de problemă. :) Văd că e gratuit serviciul pe care îl folosești. Să revii peste vreo săptămână cu impresii, te rog.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend