Mi-am tras notificări push la blog

Probabil mulți dintre voi au deja așa ceva, dar astăzi m-am gândit să îmi instalez și eu notificări push. La recomandarea lui Bogdan Pană am instalat pluginul OneSignal. Ușor de configurat, simpatic de folosit. Acum să vedem și dacă va prinde această modalitate de subcribe. În caz că nu știți, notificările push în browser apar atunci când public ceva nou dacă te-ai abonat. În cazul în care folosești Chrome, Firefox sau Safari (pe Mac), vei vedea un mesaj de la blogul meu în care ești întrebat dacă vrei să fii ținut la curent cu diverse notificări. Dacă accepți, e ca și cum te-ai abonat la newsletter, dar fără ca eu să am alte date personale despre tine gen adresă de email. Dacă ești la computer cu browserul deschis și se nimerește să public eu un articol în momentul acela, vei primi o notificare în browser. Atâta tot. Bine, pot trimite și mesaje fără să public ceva. Gen să le urez bună dimineața celor care au acceptat notificările :) Chiar sunt curios câte persoane vor da ok. Din păcate nu voi ști care din voi ați făcut-o, dar mulțumesc!

Exemplu de cerere de acceptare push notification.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comments

 • Marius

  Reply Reply 21/12/2016

  Sunt ok atat timp cat nu se abuzeaza de ele. :) Si eu am inceput sa le prefer, sa ma abonez cu asa ceva. Totusi, mi-a fost frica sa setez sa preia articolele noi… pentru ca scriu zilnic. Mi s-ar părea spammy.

 • Bobses

  Reply Reply 22/12/2016

  Și eu vreau s-o fac, dar n-am avut timp să mă ocup de problemă. :) Văd că e gratuit serviciul pe care îl folosești. Să revii peste vreo săptămână cu impresii, te rog.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 10/02/2017

   Este ok. L-am scos si l-am bagat iar zilele trecute. Deja cresc subscriberii.

 • Marius

  Reply Reply 22/12/2016

  Folosesc si eu acelasi serviciu. E f ok.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 22/12/2016

   Marius, da se abonează cineva? :) Că la mine doar eu și cu încă cineva suntem :)

   • Marius

    Reply Reply 29/12/2016

    Sunt cativa abonati, dar rata de deschidere este mai mica decat la mail…

 • De pe Chrome mobil nu reușesc să mă abonez. Nu mă duce nicăieri când apăs pe bulina cu clopoțelul. Ai trecut pe https recent și pluginul e configurat pe http?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 26/12/2016

   La mine pe Safari (Mac) a mers. Am trecut pe https de mult și pluginul l-am instalat când eram deja de mult pe https. O să verific să nu fie ceva legat de CloudFlare. Mulțumesc că mi-ai zis!

   • Eu am renunțat la Cloudflare pentru a putea utiliza SSL. Soluția lor de „SSL flexibil” nu mi se pare cea mai bună idee deoarece certificatul SSL nu poartă numele domeniului. O variantă bună, dar gratuită, este Let’s Ecrypt.

Leave A Response

* Denotes Required Field