Mi-am propus să dedic mai mult timp cititului

În ultima perioadă mi-am dat seama că nu prea am mai pus mâna pe o carte. Este momentul să ies un pic din zona de confort și să intru din nou în zona de planificare a timpului, astfel încât să găsesc un moment din zi sau mai degrabă din noapte, în care să citesc. Cititul mă relaxează și mă inspiră. Și pentru că nu sunt genul de om care să termine de citit o carte într-o singură zi, am descoperit că dacă citești cam o jumătate de oră de pe tabletă nu e deloc supărător pentru ochi. Eu folosesc această tabletă de 7 inchi, o dimensiune perfectă care să simuleze faptul că ai putea avea o carte în mână. Începe să-mi placă să și citesc de pe ea, nu numai să scriu articole pe blog :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Mi-am propus să dedic mai mult timp cititului”

 1. O idee bună cititul de pe tabletă. Cînd am început să citesc de pe tabletă am fost reticent, dar acum mi se pare muuult mai comod decît cititul clasic.
  Încerc de mult timp să fac un articol pe blogul meu care să adune resurse pentru cărți gratis; din păcate, lipsa de timp m-a determinat să-l tot amîn. Sper ca să-l scriu, totuși, azi sau mîine…

  Răspunde
 2. Ispititor! De pus pe lista dorintelor cand nu te tine buzunarul.
  Mai e nevoie apoi de dorinta de a citi si de puterea de concentrare.
  Si o lista cu site-uri cu carti de citit gratis.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.