carti pe tableta

Mi-am propus să dedic mai mult timp cititului

În ultima perioadă mi-am dat seama că nu prea am mai pus mâna pe o carte. Este momentul să ies un pic din zona de confort și să intru din nou în zona de planificare a timpului, astfel încât să găsesc un moment din zi sau mai degrabă din noapte, în care să citesc. Cititul mă relaxează și mă inspiră. Și pentru că nu sunt genul de om care să termine de citit o carte într-o singură zi, am descoperit că dacă citești cam o jumătate de oră de pe tabletă nu e deloc supărător pentru ochi. Eu folosesc această tabletă de 7 inchi, o dimensiune perfectă care să simuleze faptul că ai putea avea o carte în mână. Începe să-mi placă să și citesc de pe ea, nu numai să scriu articole pe blog :)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Coffee

  Reply Reply 26/02/2014

  Buna idee! Eu prefer totusi formatul clasic.

 • Ioana

  Reply Reply 26/02/2014

  Ispititor! De pus pe lista dorintelor cand nu te tine buzunarul.
  Mai e nevoie apoi de dorinta de a citi si de puterea de concentrare.
  Si o lista cu site-uri cu carti de citit gratis.

 • Bobses

  Reply Reply 26/02/2014

  O idee bună cititul de pe tabletă. Cînd am început să citesc de pe tabletă am fost reticent, dar acum mi se pare muuult mai comod decît cititul clasic.
  Încerc de mult timp să fac un articol pe blogul meu care să adune resurse pentru cărți gratis; din păcate, lipsa de timp m-a determinat să-l tot amîn. Sper ca să-l scriu, totuși, azi sau mîine…

 • Tudor

  Reply Reply 26/02/2014

  Pentru lectura prefer fotoliul din balcon – pe tableta sau carte clasica. Pozitia si lumina sunt esentiale pentru lectura

Leave A Response

* Denotes Required Field