Mașini de spălat antibacteriene – Toshiba continuă să dezvolte această nișă

Este momentul să vorbim despre mașini de spălat rufe, dar nu despre orice tip de mașini de spălat rufe, ci despre mașini de spălat antibacteriene.

Acum două zile vă povesteam aici despre frigiderele cu funcții antibacteriene de la Toshiba. Și așa cum am promis separat în acel articol, azi a venit vremea să discutăm și despre mașinile de spălat antibacteriene.

Pentru cei care preferă o variantă audio-video, vă recomand să aruncați o privire la vlogul acesta de pe canalul meu.

E momentul ca electrocasnicele să ne protejeze

În perioada aceasta este mai important ca oricând ca tehnologia să lucreze pentru noi. Dar și mai important este ca tehnologia să ne protejeze sănătatea, planeta și buzunarele.

Consider că Toshiba va trece printr-o perioadă foarte bună deoarece acea rigurozitate și obsesie pentru detalii a japonezilor va fi remarcată de clienții care își documentează bine achizițiile.

Eu în acest moment folosesc alte produse electrocasnice. Mi le-am cumpărat anul trecut în vară când am făcut marele pas și m-am mutat de la apartament în bloc, la casă și curte.

Pe vremea aceea nu ne confruntam cu problemele de astăzi. Prin urmare, dacă aș fi să-mi cumpăr azi, acum, echipamente electrocasnice m-aș orienta către aparatură electrocasnică care:

  • să consume cât mai puțină energie electrică
  • să fie cât mai eficientă d.p.d.v. rezultate
  • să aibă funcții de protecție (antibacteriene)

Iar Toshiba s-ar număra cel mai probabil pe lista scurtă de opțiuni pentru că pe lângă faptul că are dispozitive ce îndeplinesc cele 3 criterii menționate, au un importator serios pe România și garanția e foarte ok.

Mașini de spălat antibacteriene Toshiba

Dacă te interesează să afli din start care sunt mașinile de spălat rufe cu diverse îmbunătățiri antibacteriene de la Toshiba, am să-ți enumăr modelele cu garnitură antibacteriană și curățare tambur la 90 °C.

  • Mașină de spălat Toshiba T01/03 Series
  • Mașină de spălat Toshiba T05 Series
  • Mașină de spălat Toshiba T07 Series

Mașini de spălat rufe cu garnitură antibacteriană

Garnitura antibacteriană conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurându-se o igienă corectă și sănătoasă. Mașinile de spălat Toshiba menționate mai sus sunt dotate cu așa ceva.

Mașini de spălat rufe ce au curățare tambur la 90 °C

Curățarea tamburului cu apă fierbinte de 90 °C poate ucide multe tipuri de bacterii și mucegaiuri, curățând cuva în același timp. Mașinile de spălat Toshiba menționate mai sus sunt dotate cu așa ceva.

Nu doar funcția antibacteriană contează

Trebuie să recunoaștem că nu doar funcția antibacteriană este cea care ne face să cumpărăm o mașină de spălat rufe, un frigider sau un aparat electrocasnic. Contează, dar nu e suficient pentru decizia de cumpărare.

Mașinile de spălat rufe Toshiba cu funcție antibacteriană se remarcă și prin alte patru funcționalități impresionante. Tehnologia THE GREATWAVES™, Flash Wave, Eco Cold Wash și CycloneMix™.

Această tehnologie oferă curățare, economie de energie și protejarea culorilor. THE GREATWAVES™ include două tehnologii menționate anterior, respectiv Flash Wave și Eco Cold Wash. Le tratez separat ca să fie simplu de înțeles și să nu ne încurcăm în termeni, tehnologii și detalii.

Noua tehnologie de spălare THE GREATWAVES™ este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării “The Great Wave off Kanagaza”.

Tehnologia THE GREATWAVES™ este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp. Aruncă o privire.

Flash Wave

Viteza mare de rotație a cilindrului și structura sa interioară particulară permit obținerea aceleiași calități de spălare care s-ar obține folosind apa la o temperatură mai ridicată.

Spălare Eco Apă Rece (Eco Cold Wash)

Economisirea energiei cu până la 67% și protecția culorilor cu până la 39%. Spălarea la rece este dezvoltată prin tehnologia Flash Wave capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată.

Protecția culorii cu până la 39%

Despre CycloneMixTM

Cu ajutorul rotorului din sertar, tehnologia CycloneMix™ mărește capacitatea de dizolvare a detergentului, îmbunătățind astfel performanțele de spălare. Rata de dizolvare a detergentului este crescută cu aproximativ 20% comparativ cu modelul fără CycloneMix™.

Dacă vei alege o mașină de spălat cu uscător

Vei mai avea parte de încă două chestii tari oferite de cei de la Toshiba. Una e legată de design și cealaltă e legată de uscarea rufelor. După cum probabil știi, japonezii locuiesc în spații mici.

Prin urmare, au o obsesie față de folosirea cât mai eficientă a spațiului și fac o groază de teste înainte să lanseze ceva. Nu știu dacă știți, dar cuvântul Kaizen există doar în limba japoneză.

Nu există nici un fel de traducere directă pentru Kaizen în limba engleză sau română :) Kaizen înseamnă ”îmbunătățire constantă și continuă”. Majoritatea companiilor de tehnologie japoneze proiectează cu Kaizen în minte.

Uite la ce mă refer…

Cine stă să facă experimente în laborator ca să vadă care e cel mai potrivit unghi pentru vizualizare e clar ce tip de produse poate face, nu? :)

O ultimă chestie despre care vă mai povestesc și după aia vă las, este SenseDry. Mai exact, controlul automat al uscării hainelor.

În spatele părții de jos a panoului frontal se află senzorul de umiditate, componenta de bază ce activează SenseDryTM. Este un rezistor compus, ce poate detecta cu exactitate umiditatea hainelor pentru a controla procesul de uscare. Astfel tehnologia SenseDryTM poate opri uscarea atunci când hainele ajung la cel mai potrivit nivel de uscare cu umiditatea adecvată.

Concluzie mașini de spălat antibacteriene Toshiba

Ei sunt în acest moment cei care scot acest trend în evidență. Nu contest, probabil nu sunt singurii. Dar sunt primii care se nișează pe funcțiile antibacteriene pentru electrocasnice și le scot în față ca avantaj competitiv.

Probabil nu vei mai concepe ca următorul tău dispozitiv electrocasnic pe care îl vei cumpăra de nou din 2021 în colo să fie altfel :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Mașini de spălat antibacteriene – Toshiba continuă să dezvolte această nișă”

  1. Bună. As fi interesat sa știu cum se poate regla suplimentar dozarea de detergent /balsam lichid la aceste modele de mașini de spălat. Știu ca este în strânsă relație cu masa rufelor puse la spălat, totuși tb sa existe un reglaj interior al sistemului de dozare…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.