Mâncare sănătoasă livrată la domiciliu în Galați

Cauți mâncare sănătoasă sau mâncare de dietă livrată la domiciliu sau livrată la birou în Galați? FuelBox Galați este soluția. De fapt, cred că sunt singurii din Galați așa nișați pe asta.

Săptămâna trecută am experimentat cum este să îți vină în fiecare dimineață mâncare proaspătă și sănătoasă acasă, direct la ușa ta. Mircea Moraru, de la Fuel Box Galați mi-a lansat provocarea de a mânca zilnic un meniu normal de 1800 de kilocalorii.

Păreri Fuel Box Galați

La începutul acestui an m-am apucat de sport, de citit, de dormit și de slăbit. Și chiar dacă a venit criza COVID-19 nu m-am lăsat nici o clipă de bunele obiceiuri. Iar unul dintre bunele obiceiuri este o alimentație sănătoasă, convergentă cu obiectivele de fitness.

Discuția inițială

Înainte să mergi pe un plan de mese, ai o discuție inițială cu cineva din echipa Fuel Box. În cazul meu, am discutat direct cu Mircea Moraru, master trainer la sala de fitness Elite Gym din Galați și Brăila. El gândește meniurile din punct de vedere kilocaloric.

Am discutat despre obiectivele de fitness pe care le am, despre alergii alimentare sau chiar preferințe alimentare. Există posibilitatea să optezi pentru trei tipuri de meniuri zilnice: normal, vegetarian sau vegan. De 1400, 1800, 2200 sau 2600 de kilocalorii.

Mie mi s-a potrivit cel mai bine un meniu normal de 1800 de kilocalorii.

Cum arată mâncarea

Mâncarea arată ca o mâncare sănătoasă de dietă. Deci, nu va arăta ca un dish dintr-un restaurant cu stele Michelin care să-ți fure privirea. Însă e o mâncare apetisantă pe care vei dori să o mănânci cu drag atunci cand vine ora mesei.

Vei primi de luni până vineri trei mese pe zi (mic dejun, prânz și cină) plus o gustare. Nu am simțit nevoia să mănânc ceva suplimentar sau să adaug altceva la mâncare. Nici condimente și nici vreo bucată de carne în plus. A fost ce trebuie. Iată poze.

Încă o chestie de care uitasem: gustul e bun, e foarte plăcut. Bucătarul adaugă mereu o notă personală anumitor feluri de mâncare. Fie că e vorba despre un sos, o cremă de avocado sau un ingredient deosebit, e ceva ce nu prea poți reproduce acasă.

Care este conceptul

Înainte de a vorbi despre cât costă un abonament de mâncare la Fuel Box Galați, aș vrea să povestesc despre concept. Fuel Box Galați se adresează persoanelor care un program încărcat, nu au timp să gătească și vor să aibă mereu mâncare sănătoasă.

De fapt, asta e cea mai mare problemă cu respectarea unei diete. Incertitudinea următoarei mese. Dacă tu creezi siguranță și certitudine creierului, șansele să derapezi, să fii tentat de junk food sau să fii tentat de dulciuri scad drastic.

Cât costă Fuel Box

Cel mai ieftin meniu costă 70 lei pe zi. Include cele 3 mese principale ale zilei și o gustare între mese. Dacă e să comparăm cu cât te-ar costa ca să-ți prepari tu acele mese poți spune că e scump. Dacă e să comparăm cu masa la restaurant, e ieftin.

Nu își va permite oricine, iar cârcotașii vor spune diverse, asta e clar. Însă cine își va permite va fi mulțumit de decizia luată. Împărțit la 3 mese pe zi înseamnă aproximativ 23 lei per fel de mâncare. Nu e mult, nici puțin.

Cu tot cu măsuri de igienă, transport, taxe, impozit, chirie, salarii e un preț corect.

Măsuri siguranță

În contextul pandemiei de COVID-19, primul lucru la care m-am gândit a fost siguranța alimentară. Ok, produsele sunt prospete și de calitate, dar nu e suficient pentru a nu mă îmbolnăvi. Așa că am aflat mai multe despre tot procesul.

Bucătarul este singura persoană care intră în bucătărie. Toate suprafețele sunt curățate și dezinfectate zilnic, de câte ori e nevoie. Pe lângă mănuși, bonetă și ciupici, bucătarul poartă mască de protecție, iar alimentele sunt sigilate.

La capitolul mâncare, probabil indiferent de unde ai cumpăra (mă refer la restaurante decente), șansele să te îmbolnăvești de COVID-19 sunt minime. Mâncarea este preparată termic, iar șansele să transporte un virus după sigilare sunt aproape nule.

Cât am slăbit?

1,2 Kg în 6 zile. Cântărit prima dată luni dimineață. Cântărit ultima oară sâmbătă dimineață. Însă eu tot am slăbit peste 10 Kg în ultimele 3 luni, așa că ultimele kilograme sunt mult mai greu de dat jos. Deci 1,2 Kg în 6 zile e super mega deal pentru mine.

Vrei mai multe detalii?

Poți afla mai multe detalii despre Fuel Box Galați și poți comanda mâncare sănătoasă sau mâncare de dietă cu livrare la domiciliu direct de pe websiteul lor sau de pe pagina lor de Facebook sau Instagram.

Scrie-mi un comentariu la acest articol cu întrebările tale și îl rog pe Mircea să răspundă direct aici.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Mâncare sănătoasă livrată la domiciliu în Galați”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.