[Video] Cum a fost la lansarea albumului Moft a lui Macanache în Galați la Club Infinity

Rapperul Macanache a lansat album nou în 2018. Numele albumului este Moft, iar vineri pe 16 noiembrie 2018, Macanache a ”cântat” lansarea noului său album Moft și în Galați.

Articolul meu va fi unul subiectiv. Pentru că mie îmi place mult cum cântă Macanache. Îmi place stilul. Îmi place inteligența și în același timp simplitatea complexă a rimelor sale.

Atunci când simplitatea complexă este cheia ca să aduci la oameni ideea, brusc nu îți mai pasă pur și simplu cine își dă cu părerea.

Dacă asculți acest gen muzical vei observa că Macanache are pur și simplu un alt stil. Un alt mesaj. Uneori mă asociez cu mesajul său, alteori sunt doar amintiri din copilărie. Ale mele.

Cert e că îmi place să ascult muzica pe care Macanache o produce, iar seara trecută am avut ocazia să îl văd pentru prima dată live. Hai să vă povestesc cum a fost.

Prima dată când am zis ”Nu, eu nu sunt bătrân”

Am rezervat masa imediat cum a fost anunțat evenimentul pe Facebook, acum 2 luni. I-am dat mesaj lui Cosmin, ownerul clubului, și i-am spus că vreau cea mai bună masă :)

Zis și făcut. De atunci și până ieri am așteptat cu nerăbdare evenimentul, alături de alți 6-7 prieteni care au fost super entuziasmați să vină și să-l asculte live pe Macanache.

Ieri seară pe la 22:30 când am venit să ne luăm în primire masa am avut brusc senzația că am stricat media de vârstă a celor care erau acolo. Nu mă înțelegeți greșit. Erau foarte mulți tineri, adolescenți faini care pur și simplu m-au făcut să mă simt că am îmbătrânit :).

Ce vreau să zic este că eu mă simt și acum uneori ca un adolescent care chiulește de la ore, face chestii mișto și râde de ultimele chestii apărute pe net. Pentru toată lumea sub 20 de ani care a fost acolo: vă felicit că mergeți la astfel de evenimente și vă doresc să mergeți la cât mai multe. Anii ăstia pe care îi aveți trec al naibii de repede. Profitați maxim.

Însă atunci când mergi într-o Mare de oameni mult mai tineri ca tine îți dai seama cât a trecut timpul, indiferent că tu la 32 de ani te simți ca la 17. Dar să revenim la eveniment, că nu interesează pe nimeni ce îmi trece mie prin cap la ora asta.

Ce mi-a plăcut

Mi-a plăcut că Macanache s-a integrat în atmosferă încă de la bun început. Nu a venit ca vreo vedetă sau ceva de genul. Zici că parcă era de-al nostru. Simplu, din cartier, cu chef de bere.

Am apreciat că deși a lansat album nou, a băgat și piese vechi și piese noi, ca să știe și lumea ce să cânte cu el pe scenă. După cum a zis și el: nu ai cum să știi piesele de pe albumul nou, așa că bagi și piese cunoscute. A ieșit super din punctul ăsta de vedere.

Atmosfera. Am auzit și chestii legate de faptul că nu a fost cine știe ce atmosferă. Băi, a fost. Vă zic eu că am simțit până în măduva oaselor piesele pe care le știam și am încercat să înțeleg și să trăiesc piesele noi. Toată lumea a sărit corespunzător.

De la 1:07.

În concluzie, mi-a plăcut că Infinity Club aduce artiști mișto periodic și că se concentrează pe această nișă de tineri care ascultă se bucură și trăiesc la maxim tot ce se întâmplă în acest club. Chiar dacă unele seri nu sunt cele mai profitabile pentru club (o zic doar din ce am văzut/consumație pe oră etc. – defect profesional, scuze).

Macanache, știu că citești acest articol acum și că nu mai ai nevoie de încă un ”keep up the good work”. Dar știu că te bucură un ”keep up the good work” venit din suflet, așa că primește-l de la mine și de la toți cei care am venit pentru tine pentru că îți apreciem munca.

Îți apreciem talentul și creația. Feedback-ul pozitiv este o energie mai mare decât orice altceva și fie că mergi și cânți în Arad, Timișoara, Brașov, Galați, Brăila, Vaslui sau Iași, tu te alimentezi cu această energie. Pentru că tu știi ce faci și nouă ne place ce faci.

Ce nu mi-a plăcut

Nu am fost suficient de mulți. Atunci când vine un artist de talia lui Macanache ar trebui să te calci în picioare la club și să nu ai loc la baie.

Galați este pe locul 8 ca număr de populație în România. După București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Craiova și Brașov.

Cum n-am reușit să ne călcăm în picioare unii pe alții în seara în care a venit Macanache la Galați eu nu prea pot să-mi explic.

Fraților, hai să ne mobilizăm și să primim în număr cât mai mare artiști de talia asta în Galați.

Concluzie

Macanache este un super artist care ar trebui respectat așa cum trebuie. Iar când vine în orașul vostru mergeți fraților să susțineți muzica adevărată. Eu în afară de acest articol pe blog l-am susținut cumpărând albumul și tricoul, ceea ce vă recomand să faceți și voi.

Apropo, băiatul ăla cu tricou alb și cu freză de moș sunt eu. Atât s-a putut :)

Lansare Album Macanache Moft Galati

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.