Gabriel Ursan

Mâine susțin un training de vânzări

Mâine susțin un training de vânzări și abia aștept. N-am mai făcut acest lucru de ceva vreme și sunt la fel de nerăbdător ca un copil. Chiar dacă lumea nu vine cu largă inimă la training-urile de vânzări care au loc mai ales în weekend, sper din tot sufletul să ofer tuturor participanților a great time and lots of resources. Asta ca să mă exprim mai modern :). De data asta va fi un curs complet nou de vânzări pe care l-am creat aproape de la 0 pe baza experienței mele de aproape 5 ani de training în vânzări. Consider că în acest moment direcțiile clare și simplitatea sunt două mari aspecte care pot aduce rezultate concrete și măsurabile într-un timp extrem de scurt. Oamenii s-au plictisit de teorii generaliste și de succesul în 10 pași. Cândva probabil funcționau. Acum, dinamica piețelor și evoluția trendurilor are loc mult mai rapid. Pentru o adaptare excelentă la zilele noastre este nevoie de atitudine, pasiune și entuziasm, iar asta nu se va schimba niciodată. Dar, este nevoie în aproape egală măsură și de soluții punctuale la probleme arzătoare. Sistemul de vânzări pe care încă îl mai rumenesc și astăzi tocmai a fost botezat ieri. Se numește PASS și reprezintă simplificarea și concentrarea etapelor vânzării într-o variantă ușor digerabilă și ușor aplicabilă indiferent de nivelul de experiență avut de participanți. Deci, am de treabă :), așa că ne vedem pe blog de marți încolo, însă până atunci aveți de citit articolele mele din categoria Dezvoltare ;). A … și nu promit, dar poate pun niște poze pe blog Duminică.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comments

 • Catalin

  Reply Reply 19/07/2013

  As participa si eu la astfel de training-uri.. de regula, daca-s moca, ma duc.. daca nu, nu. :)

 • Multă baftă, Gabriel!

 • Valentina

  Reply Reply 19/07/2013

  Mi as dori din suflet sa mai particip si eu la cursurile tale . Am nevoie de un refresh :)… Data viitoare ma anunti ?:) cursuri de management se mai țin ?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 19/07/2013

   Da, se fac și cursuri de management la un alt nivel față de cel pe care îl știai :). Sunt presărate cu mult leadership și dezvoltare personală … faine de tot ;).

   Păi, discutăm în privat despre un program de training pentru rețeaua ta ;).

 • Valentina

  Reply Reply 19/07/2013

  Pentru mine si pt viitor:) momentan nu mai lucrez . Discutam , chiar ma interesează .

 • Corina

  Reply Reply 19/07/2013

  Ce vremuri frumoase am trait la aceste cursuri!!!Imi este dor!!!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 19/07/2013

   Nu promit, dar poate reușesc să pun niște poze. Plus de asta vine un articol tare după asta, accesibil oricui, bineînțeles ;).

 • Bucur

  Reply Reply 20/07/2013

  Trainingurile de vanzari sunt bune atat timp cat are cine sa le prezinte la o realitate apropiata de piata.La experienta ta sunt sigur ce vei face o treaba buna,succes.

Leave A Response

* Denotes Required Field