Mâine susțin un training de vânzări

Mâine susțin un training de vânzări și abia aștept. N-am mai făcut acest lucru de ceva vreme și sunt la fel de nerăbdător ca un copil. Chiar dacă lumea nu vine cu largă inimă la training-urile de vânzări care au loc mai ales în weekend, sper din tot sufletul să ofer tuturor participanților a great time and lots of resources. Asta ca să mă exprim mai modern :). De data asta va fi un curs complet nou de vânzări pe care l-am creat aproape de la 0 pe baza experienței mele de aproape 5 ani de training în vânzări. Consider că în acest moment direcțiile clare și simplitatea sunt două mari aspecte care pot aduce rezultate concrete și măsurabile într-un timp extrem de scurt. Oamenii s-au plictisit de teorii generaliste și de succesul în 10 pași. Cândva probabil funcționau. Acum, dinamica piețelor și evoluția trendurilor are loc mult mai rapid. Pentru o adaptare excelentă la zilele noastre este nevoie de atitudine, pasiune și entuziasm, iar asta nu se va schimba niciodată. Dar, este nevoie în aproape egală măsură și de soluții punctuale la probleme arzătoare. Sistemul de vânzări pe care încă îl mai rumenesc și astăzi tocmai a fost botezat ieri. Se numește PASS și reprezintă simplificarea și concentrarea etapelor vânzării într-o variantă ușor digerabilă și ușor aplicabilă indiferent de nivelul de experiență avut de participanți. Deci, am de treabă :), așa că ne vedem pe blog de marți încolo, însă până atunci aveți de citit articolele mele din categoria Dezvoltare ;). A … și nu promit, dar poate pun niște poze pe blog Duminică.

10 comentarii la „Mâine susțin un training de vânzări”

 1. Trainingurile de vanzari sunt bune atat timp cat are cine sa le prezinte la o realitate apropiata de piata.La experienta ta sunt sigur ce vei face o treaba buna,succes.

  Răspunde
 2. Mi as dori din suflet sa mai particip si eu la cursurile tale . Am nevoie de un refresh :)… Data viitoare ma anunti ?:) cursuri de management se mai țin ?

  Răspunde
  • Da, se fac și cursuri de management la un alt nivel față de cel pe care îl știai :). Sunt presărate cu mult leadership și dezvoltare personală … faine de tot ;).

   Păi, discutăm în privat despre un program de training pentru rețeaua ta ;).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.