“Lupul de pe Wall Street”: cele mai scumpe bilete s-au epuizat în doar 2 zile

Pachetul Platinum, cel mai scump scos la vânzare de organizatorii evenimentului Jordan Belfort în România, a fost epuizat în doar două zile de la anunțarea oficială a venirii în România a autorului cărţii autobiografice „Lupul de pe Wall Street”. Un număr de 10 oameni de afaceri au plătit aproape 1.000 de euro pentru un pachet Platinum, care le permite participarea la conferința din 18 noiembrie de la București, precum şi posibilitatea de a lua masa cu Jordan Belfort și de a face fotografii cu acesta.

Jordan Belfort, autorul cărţii autobiografice „Lupul de pe Wall Street”, care a stat la baza filmului omonim în regia lui Martin Scorsese şi cu Leonardo DiCaprio în distribuţie, va veni pentru prima dată în România pe 18 noiembrie, la o conferinţă organizată de Extreme Training la Bucureşti.

„Notorietatea personajului m-a determinat să mă inscriu la acest eveniment și faptul că îmi doresc să învăț lucruri noi. Am fost motivat să aleg pachetul Paltinum întrucât acesta include masa chiar cu Lupul de pe Wall Street și îmi facilitează, astfel, discuții cu invitatul”, a declarat George-Răzvan Lăpușneanu , managerul companiei UFX Markets.

Jordan Belfort, în vârstă de 51 de ani, se va afla în premieră în România la invitaţia companiei de training Extreme Training şi va dezvălui secretele din spatele succesului său şi metoda sa de vânzări – „Straight Line Persuasion”.

„Indiferent câte cărți de vânzări citești și idiferent cât de bine crezi că stăpânești tehnicile de vânzare, cred că este esențială motivația și felul în care faci vânzare, onest sau nu, iar Jordan Belfort este sigur în măsură să ne vorbească despre aceste lucruri. Aştept cu nerăbdare evenimentul”, a declarat Constantin Enache – Manager Digital Trident, care a optat pentru un Pachet VIP deoarece cele Platinum se terminaseră.

Numărul celor interesați să cumpere pachetul Platinum este însa mult mai mare, iar în ultima perioadă există cereri din partea companiilor.
„Suntem foarte încântați de deschiderea cu care publicul român a primit acest eveniment. Oamenii au ales bilete din toate categoriile, iar in ultimele zile am avut cereri din partea companiilor care vor să delege echipe de vânzări, personal din customer service sau personal cu funcții de conducere”, a declarat Marian Rujoiu, manager Extreme Training și coordonatorul evenimentului.

Pentru mai multe informații despre Jordan Belfort, despre conferință sau pentru rezervarea unui loc, puteți vizita pagina oficială: www.traininguri.ro/belfort și puteți folosi cuponul de reducere URSANLUPUL pentru a beneficia de 150 EURO reducere la fiecare bilet achiziționat.

2 comentarii la „“Lupul de pe Wall Street”: cele mai scumpe bilete s-au epuizat în doar 2 zile”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.