Luptăm mai departe în BlogWars 2013

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Deja pot spune că sunt foarte satisfăcut de rezultatele obţinute în competiţia BlogWars 2013. Am obţinut până acum cele mai multe locuri 1 din partea juraţilor care votează articolele participante. Credeţi-mă, a fi pe placul juraţilor atât de constant este o performanţă fantastică pe care nu ştiu cum am realizat-o. Nu am avut o cheie de succes sau nişte pârghii pe care le-am acţionat. Pur şi simplu când urma o nouă probă BlogWars, mă aşezam la laptop şi scriam, scriam, scriam. Exact cum ma ducea mintea şi inima. Fără forţări, deşi mulţi prieteni îmi zic că sunt creativ la comandă :).

Indiferent ce s-ar întâmpla mai departe, trebuie să menţionez că sunt profund recunoscător juraţilor pentru note. Îmi pare rău că în etapa aceasta nu am dat şansa niciunuia dintre cei care mi-au oferit punctaj maxim să câştige solda de jurat. Dacă vor aprecia în continuare articolele mele, în final, nu-i voi dezamăgi. Voi scrie articolele în acelaşi stil propriu, care arată exact după cum mă taie capul în momentul compunerii :). Sper ca uneori să impresionez mai plăcut şi juriul format din organizatori.

Au trecut 6 etape. Mai sunt încă 4. Articolul meu pentru etapa cu numărul 6 poate fi citit aici, iar rezultatele finale pot fi văzute aici. În această etapă am scris despre monitorul Asus Designo MX279H şi m-am clasat pe un frumos loc 3, obţinut prin media notelor juraţilor care m-au clasat pe primul loc şi a juriului care m-a clasat pe locul 4.

Sunt fericit că merg mai departe şi că voi mai lupta cel puţin  încă o rundă alături de Iulia, Şerban, Cristian şi Bogdan. Dan trece tura asta în tabara juraţilor, iar dacă va avea timp, ne va juriza cu atenţie.

Abia aştept tema următoare. Fiţi cu ochii pe noi ;)!


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Luptăm mai departe în BlogWars 2013”

  1. Bravo, Gabi. Nu vad de ce n-ai lua si finala, au fost cateva etape in care ai facut ca Blogwars sa semene cu un antrenament cu public.
    Eu imi slefuiesc condeiul pana la capat cu mare placere de a scrie si crea. Ne vedem in tema urmatoare :)

    Răspunde
    • Multumesc Bodan. Cred ca treaba cu antrenamentul cu public este cel mai frumos compliment pe care l-am primit in ultima perioada. Sunt convins ca nu a fost asa pentru ca am simtit mereu o presiune acerba din toate partile, iar aceasta se mareste destul de mult :). Ne vedem cu siguranta in etapa viitoare. Sper sa fac o treaba buna.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend