Noul iMac, iPad Pro, iPhone 12 pe violet, AirTag și Apple TV 4K

Am urmărit aseară live prezentarea noilor produse din portofoliul Apple. Recunosc că nu mă așteptam să lanseze atât de multe, mai ales în vremurile acestea. Pe scurt, au fost vreo 5-6 chestii notabile.

Noul iMac care vine acum cu procesor M1, mult mai puternic și mai silențios. Super display Retina de 4.5 K, tastatură cu senzor de amprentă, putere și pentru gaming, super subțire + mai multe culori.

Noul iPad Pro propulsat tot de cipul M1, care îi oferă cu până la 50% mai multă putere, dar și baterie cu adevărat pe întreaga zi. 5G, super viteză, super display + grafică de consolă, port Thunderbolt și accesorii compatibile.

Noul iPhone 12 și iPhone 12 mini pe culoarea violet. Aici nu mi se pare mare sfârâială. Cred că lumea a cumpărat prea multe iPhone 12 Pro și vor să mai impulsionze vânzările de iPhone 12 simple.

Apple AirTag este un device pe care lumea îl aștepta de mult. E practic un mini dispozitiv de dimensiunea unei monede care se atașează obiectelor pentru a evita pierderea acestora: chei, portofel, bicicletă etc.

Vă las video de prezentare pentru că mi-a plăcut foarte mult :)

https://youtu.be/ckqvG0Rj35I

Îl vei găsi în aplicația Find My așa cum îți găsești și iPhone-ul, MacBook-ul, iPad-ul, Watch-ul sau AirPods-urile. Te poate direcționa și în interiorul camerelor ”centimetru cu centimetru”.

Pentru a nu fi folosit de soții geloși sau de soțiile geloase, AirTag va avea protecție la urmărirea persoanelor, fiind destinat pentru urmărirea obiectelor. 29$ una bucată, 99$ set de 4 bucăți.

Noul Apple TV 4K cu noua telecomandă Siri. O îmbunătățire considerabilă este cipul A12 Bionic, dar și calibrarea luminozității, contrastului etc. Din păcate Apple TV + încă nu e disponibil în România.

Încă ceva. Au mai vorbit de două chestii aseară. Despre un update la cardul lor bancar cu opțiunea de familie (nu e în România încă). Și despre posibilitatea de abonare cu bani la podcasturi astfel încât să câștige și creatorii.

Ție ce ți-a plăcut din această lansare? Eu personal sunt cu ochii pe un set de 4 AirTags atunci când vor apărea. Poate chiar două seturi. Am de pus la chei, rucsac, bagaje și probabil unul la motocicleta de stradă.

2 comentarii la „Noul iMac, iPad Pro, iPhone 12 pe violet, AirTag și Apple TV 4K”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.