Job de programator în România

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Cauți un job de programator? Aruncă un ochi pe acest articol și vezi dacă ți se potrivește un astfel de job.

Job de programatorÎn mare, mă uit ca mâța-n calendar pentru că oricât de mult m-ar pasiona zona IT, nu mă pricep să descifrez chiar atât de bine toate cele menționate în fșierul PDF de mai jos. Știu doar că este un job de programator full time pentru o companie nemțească ce dorește să își extindă aria de activitate și în România. Mai știu și că această companie se află în acest moment în faza de analiză, deci dacă vă exprimați interesul pentru jobul de programator menționat mai jos, nu vă garantez o perioadă anume de timp pentru contact.

Ca și locație de lucru, pot să vă spun că se va afla undeva în România. Cel mai probabil în București, dar nu este exclus nici Bacău. După cum spuneam, compania nemțească se află în faza de analiză.

A … și pentru cultura mea generală, aveți idee cam cu cât s-ar plăti lunar un astfel de job de programator dacă vorbim de un program full time, de 8 ore pe zi?

Fișierul PDF în care puteți afla cerințele acestui job de programator se poate descărca de aici. Detaliile sunt în limba germană și în limba engleză.

Dacă sunteți interesați de mai multe detalii, dați-mi un semn la gabriel.ursan @ icloud . com și dau datele voastre mai departe. Dacă aveți prieteni, amici sau cunoștințe interesate de un astfel de job, asigurați-vă că citesc acest articol ;).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend