După mai bine de jumate de an cu iPhone 14


Anul trecut prin noiembrie am decis să trec de la iPhone 12 Pro la iPhone 14 Plus. În mod normal, nu aș fi vrut să fac asta pentru că eram foarte mulțumit de al meu iPhone 12 Pro per total. Totuși, două aspecte majore m-au făcut să acționez.

1. O super ofertă la iPhone 14

Am avut parte de o oportunitate bună să dau iPhone 12 Pro-ul meu și apoi o super ofertă pentru iPhone 14. De fapt, o super ofertă pentru iPhone 14 Plus. Că până la urmă aia e varianta pe care am ales-o.

2. Bateria de la iPhone 14

Când făceam o cercetare legată de durata de viață a bateriilor de la iPhone, am dat peste un articol cu o analiză foarte bine făcută și, mai ales, foarte realistă. Am publicat și eu articolul la mine pe blog legat de iPhone-ul la care ține cel mai mult bateria.

Ca să vă scutesc de accesat acel articol, în top 3 se afla iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro Max și iPhone 14 Plus. Nici iPhone 14 Pro sau iPhone 14 simplu nu foarte departe de top 3, deoarece ambele se află în top 10, pe locul 6, respectiv 9.

Pentru mine bateria telefonului este importantă și iPhone 14 a rezolvat destul de bine această problemă atât prin optimizare hardware cât și prin optimizare software.

iPhone 12 se descărca mai repede probabil și pentru că era primul iPhone 5G, dar cei de la Apple se pare că au învățat din asta și au făcut progrese mari.

Dacă ești fan Android și urăști iPhone-urile probabil ai auzit gluma care sună în felul următor: ”Cum îți dai seama că un om are iPhone atunci când intră într-o cameră? Pentru că se uită mereu după o priză la care să-și încarce telefonul.

Ei bine, pentru mine nu mai este valabilă gluma asta, pentru că iPhone 14 Plus mă duce o zi lejer. Iar eu lucrez în marketing online, public pe social media chestii și răspund la comentarii. Adică folosesc telefonul pentru mai multe funcții.

Alte chestii despre iPhone 14

O să vă zic mai multe despre iPhone 14 Plus, că pe ăsta îl am.

N-am avut niciodată ca telefon personal un telefon cu display așa de mare. Bine, am primit multe telefoane în teste cu display mare, dar nu le-am folosit ca telefon de zi cu zi pe care să îl dețin și care să-mi rămână mie.

Îmi tot puneam probleme că va fi prea mare, că nu va sta ok prin buzunar, că îl voi scăpa des. Nu s-a întâmplat nimic din toate astea. I-am pus din prima zi o folie bună de protecție și o husă transparentă din plastic și arată ca nou și acum.

Vreau să-ți spun de fapt că nu-mi pot imagina viața fără un ecran așa mare acum. Când iau în mână iPhone-ul soției sau a copilului mă gândesc că e mic rău și că nu m-aș mai întoarce la dimensiunea asta de ecran. Prin urmare, dacă simți nevoia, go for it.

Apoi, pentru că de baterie am povestit mai sus, o să-ți mai povestesc despre cum se mișcă telefonul. Caracteristici tehnice, rezultate la teste și alte chestii de genul ăsta găsești pe toate drumurile despre iPhone 14, nu trebuie să le povestesc eu acum.

iPhone 14 este un telefon care se mișcă impecabil. Și, atenție, vorbesc de varianta simplă de iPhone 14, nu de varianta Pro care probabil zboară. Eu cred că cei de la Apple le fac atât de rapide pentru că vor ca hardware-ul să reziste la multe viitoare update-uri de software. Că altfel nu-mi explic de ce ai băga atâta putere într-un telefon dacă nu ai ce face cu ea.

Nu în ultimul rând, vreau să mai spun că iPhone 14 face fotografii bune. Eu nu sunt mare fotograf și nu mă pricep așa bine, dar dacă și mie îmi ies bine fotografiile, atunci telefonul are cameră foto bună. Îmi place că imaginile arată realist, fără tuninguri inutile care să păcălească ochiul că poza a ieșit mai bine decât arată în realitate ce ai pozat.

Concluzie

Concluzie iPhone 14

În concluzie, iPhone 14 este un smartphone care merită cu siguranță atenția și investiția celor care doresc să achiziționeze un dispozitiv performant, elegant și avansat. Mai ales că anul ăsta nu știu ce se întâmplă, dar e un val de utilizatori Android care migrează la iPhone.

Cu un design impecabil, performanțe excelente, o cameră foto de înaltă calitate și o gamă largă de funcții și compatibilități, iPhone 14 se dovedește a fi o alegere excelentă pentru orice utilizator. Eu personal dețin un iPhone 14 Plus și sunt în continuare foarte mulțumit de el.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „După mai bine de jumate de an cu iPhone 14”

  1. Eu am mereu într-un buzunar al laptopului de lucru un power bank care mă salvează de orice situație…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.