IOTransfer, un iPhone Manager și Video Downloader bun

Am primit ocazia să testez IOTransfer, un iPhone manager pentru iPhone și iPad. Și pentru că sunt un fan Apple și un posesor de iPhone de multă vreme, am să vă povestesc despre asta.

Principalele 5 chestii importante oferite de IOTransfer sunt:

  • Transfer ușor, cu doar un click
  • Video downloader, inclusiv YouTube video downloader
  • Video converter
  • Posibilitatea de transfer wireless
  • Curățarea telefonului

Hai să vedem efectiv ce face acest software pentru iPhone și iPad.

Photo Manager

Cu IOTransfer 3 poți transfera cu ușurință între iPhone, iPad și PC. Cu un click poți să faci back-up la fotografiile tale în computer, fără să ai nevoie de iTunes. Plus că le poți șterge în bulk.

Managementul muzicii

Pentru prima dată este extrem de ușor să transferi muzică între PC-ul tău și dispozitivele tale Apple, doar cu un singur click. Poți accesa și distribui muzica ta oricum, oricând.

Management video

Poți să faci drag & drop la videoclipurile de pe iPhone și iPad direct pe PC-ul tău așa cum dorești. Le poți salva unde dorești și le poți face managementul cu ușurință.

Back-up contacte

Deși există iCloud, nu toată lumea are toate contactele acolo. Este un amalgam de contacte împărțite între iCloud, conturi Google și agenda telefonului. Cu acest soft le faci backup.

Management aplicații

Poți descărca aplicații inclusiv fără App Store sau Jailbreak. Uite aici două metode de a face lucrul acesta.

Video downloader

Caută videoclipurile tale preferate online de pe servicii populare precum YouTube și descarcă-le gratuit cu IOTransfer folosind funcția VideoDownload. Le salvezi direct pe iPhone sau pe iPad. Simplu.

Video converter

Video converterul de pe IOTransfer îți asigură o soluție foarte simplă de conversie a videoclipurilor în diferse formate audio sau video în formate precum MP4, AVI, MKV, FLV, MP3.

AirTrans – Transfer Wireless

Scapi de cablul de transfer atât de solicitat de iTunes. Cu acest software poți să transferi wireless poze, videoclipuri, fișiere audio între iPhone, iPad și PC.

Nu știu de ce iTunes nu a oferit până acum funcția asta și este nevoie să existe alte soft-uri ca să o facă, dar e bine că există. Cu IOTransfer poți să ștergi chestii la grămadă sau să faci back-up la grămadă.

Curățare iPhone

Dai telefonul pe mâna copilului și rămâi deseori fără spațiu pe iPhone sau pe iPad?

Te înțeleg perfect. Pentru că și eu pățesc asta. Însă curățarea iPhone-ului nu este un proces atât de simplu pe cât ar părea. Trebuie să stai și să bibilești fiecare poză sau să cumperi mai mult spațiu pe iCloud. Cu acest soft poți scana rapid iPhone-ul sau iPad-ul pentru a descoperi fișierele nefolositoare și a le elimina, curățând astfel memoria.

Prezentare generală

Am să pun și câteva print-screen-uri ca să vedeți o prezentare generală a fiecărei funcții importante din IOTransfer.

1. Primul pas este să conectezi iPhone-ul la PC.
2. Cam așa arată ecranul de întâmpinare.
3. Managementul muzicii.
4. Managementul pozelor.
5. Managemetul videoclipurilor.
6. Managementul audiobook-urilor.
7. Curățarea telefonului.
8. Online video downloader.
9. Video converter.
10. Transferul wireless de fișiere.
11. Instagram downloader.
12. Creator de GIF-uri.

Cam ăsta a fost articolul despre IOTransfer 3, un iPhone manager ajuns la generația a treia. Dacă ți se pare utilă vreo funcție din cele prezentate aici, îl poți descărca de aici.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.