Invitatii Google Maps pentru versiunea nouă

Google va lansa vara asta un update la hărți, iar utilizatorii pot solicita invitatii Google Maps aici. Da, vom avea parte de update la Google Maps. Informația a fost dezvăluită în cadrul Google I/O 2013 Keynote, eveniment care a început astăzi la ora 19:00, ora României.

Update: Am primit invitația și am acces la noile hărți Google. Prima impresie: îmbunătățiri vizibile!

Invitatii Google Maps

În cadrul evenimentului au fost prezentate mai multe noutăți, printre care cea care mi-a sărit cel mai mult în ochi a fost despre update-ul la Google Maps. Noul Google Maps nu este încă disponibil și nu se știe decât că va fi lansat vara aceasta. Poate fi lansat în iunie sau poate fi lansat în august, nu se știe. Cert este că va fi lansat, iar după cum spuneam și în acest articol, putem deja solicita invitatii Google Maps de pe pagina de prezentare a noilor hărți Google. Eu am trimis deja o solicitare și sunt curios dacă voi primi acces sau nu, pentru că solicitarea unei invitatii Google Maps nu garantează și recepționarea acesteia.

Principalele îmbunătățiri în urma update-ului Google Maps constau în foarte multe personalizări are rezultatelor din urma căutărilor. Google susține că noua versiune de hărți se va croi special pentru fiecare utilizator pe măsură ce acesta folosește din ce în ce mai mult hărțile.

În videoclipul de mai jos puteți urmări mai concret noutățile aduse de update-ul la Google Maps.

În plus, se pare că odată cu update-ul Google Maps pentru browser vor exista și update-uri (sau aplicații noi – n-am înțeles exact) și pentru aplicația Google Maps din Android și iOS. Mai multe informații despre Google Maps pentru Android puteți afla de aici, iar despre Google Maps pentru iOS de aici.

Cât despre evenimentul Google I/O de anul acesta, pot spune că au fost mai multe noutăți, dar trebuie să mă dumiresc mai exact ce și cum, iar mai apoi revin cu un articol. Momentan doar primesc bombardamente de informație, iar aplicația Google Hangouts pentru iPhone și Android e un alt lucru care mi-a stârnit atenția și despre care voi povesti cel mai probabil în articolul următor.

4 comentarii la „Invitatii Google Maps pentru versiunea nouă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.